Ποιος είναι ο πιτσιρικάς της φωτογραφίας που σήμερα είναι επιτυχημένος παρουσιαστής;

Στα χαρακτηριστικά του, δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου. Ούτε στην παιδικότητα που αποπνέει ακόμα και μέχρι σήμερα όπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά. Μήπως τον αναγνωρίσατε;

Ποιος είναι ο πιτσιρικάς της φωτογραφίας που σήμερα είναι επιτυχημένος παρουσιαστής;


Πράγματι, αν προσέξει κανείς τα παιχνιδιάρικα μάτια του, είναι σίγουρο ότι θα τον αναγνωρίσει καθώς ακόμα και σήμερα παραμένουν ίδια και απαράλλαχτα.

Είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος ο οποίος συνεχίζει να είναι ένα παιδί στην ψυχή και στη συμπεριφορά – με την καλή έννοια βέβαια. Ο παρουσιαστής έχει πολλά καλά κρυμμένα μυστικά.

Από μικρός ήξερε πως θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική, την οποία όμως άσκησε μόλις σε τρεις δουλειές του καθώς αργότερα τον κέρδισε η τηλεόραση. Σπούδασε Θεατρικές Επιστήμες στη Γαλλία και εργάστηκε στην αρχή ως ηθοποιός όμως όταν παραδόθηκε στη μεγάλη του αγάπη, την τηλεόραση, δεν ξαναγύρισε ποτέ στην υποκριτική.

Σχεδόν από το ξεκίνημα της καριέρας του, ο Φώτης είναι ένα πολύ αγαπημένο τηλεοπτικό ντουέτο με τη Μαρία Μπακοδήμου η οποία εκτός από πολύ στενή του φίλη είναι και κουμπάρα του μιας και ο Φώτης είναι νονός ενός από τους δύο γιους της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved