Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η κόρη της μεγάλωσε και πάει στην Α' δημοτικού - Δείτε τη φώτο που δημοσίευσε

Πώς περνάει ο καιρός; Η κόρη της, Πέγκυς Τρικαλιώτη μεγάλωσε και θα πάει στο Δημοτικό!

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η κόρη της μεγάλωσε και πάει στην Α' δημοτικού - Δείτε τη φώτο που δημοσίευσε

Πέρυσι η γνωστή ηθοποιός είχε δημοσιεύσει φωτογραφία της κόρης της με καρέ μαλάκια και το σχόλιο, «Θησαυρέ μου, αγάπη μου, λατρεμένο μου νηπιάκι.... καλή σου χρονιά αγάπη μου».

pegky trikalioti kori nipiagogeio

Ένα χρόνο μετά, η Πέγκυ Τρικαλιώτη δημοσιεύει φωτογραφία που μας δείχνει ότι η κόρη της αρχίσει την πρώτη τάξη του δημοτικού και μας θυμίζει, την πρώτη μέρα των δικών μας παιδιών!

«Πότε πέρασε ο καιρός πραγματικά δεν ξέρω...#mygirl #mylife #school #thebeggining», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει τις γενικές οδηγίες που της έχουν δώσει από το δημοτικό της κόρης της για το μήνα Σεπτέμβριο!

Η κόρη της Φραντσέσκα μοιάζει αρκετά στον μπαμπά της και της έχει τρελή αδυναμία! Άλλωστε δεν πέρασε και λίγα μέχρι να την αποκτήσει. Δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια έχει αναφέρει ότι εξαιτίας κάποιου ορμονικού προβλήματος που είχε, οι γιατροί της είχαν πει ότι δεν μπορεί να κάνει παιδί. Ωστοσο, η ίδια τους διέψευσε. Κατάφερε να μείνει έγκυος και μάλιστα χωρίς εξωσωματική!

«Είχα ένα ορμονικό πρόβλημα. Μου έλειπε κάποια ορμόνη, και μου έλεγαν πως δεν μπορώ να κάνω παιδιά. Είχα πάει σε όλους τους γυναικολόγους, και στους εξωσωματικούς. Μου έλεγαν όλοι το ίδιο. Μάλιστα είχα στείλει τις εξετάσεις σε εξειδικευμένο εργαστήριο του Λονδίνου, και στα αποτελέσματα μου έλεγαν πως έχω 0,01% πιθανότητες να μείνω έγκυος. Αυτό έγινε τον Σεπτέμβρη. Και τον Οκτώβρη, έμεινα έγκυος» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός το Φεβρουάριο του 2013 στην εκπομπή Πρωινό μου, με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, συνεχίζοντας:

«Τελείως τυχαία έμαθα πως έχω αυτό το πρόβλημα. Είχα πέσει σε κατάθλιψη επί ένα χρόνο. Μόνο οι γυναίκες που το βιώνουν το καταλαβαίνουν. Δεν μου είχαν δώσει ούτε καν την ελπίδα να δοκιμάσω. Και όταν ήρθε αυτό το χαρτί έπεσα πάρα πολύ. Μέσα μου όμως, έλεγα πως δεν είναι δυνατόν. Και πως ο άνθρωπος μπορεί να τα καταφέρει όλα.... Δυο-τρεις μήνες πριν μείνω έγκυος, πήγα σε έναν ενδοκρινολόγο, που με βοήθησε πολύ ψυχικά και σωματικά. Αυτός ο άνθρωπος, το μόνο που έκανε ήταν να μου δώσει την ορμόνη που μου έλειπε, και ήταν ο μόνος που μου είπε, πως πιστεύει ότι έχω ένα 30% πιθανότητα να μείνω έγκυος. Πήρα αυτό το χάπι, και όντως έμεινα έγκυος».

Δείτε φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους, στη gallery που ακολουθεί.

Δείτε εδώ όλα τα θέματα Back to School του Mothersblog.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved