Μελ Γκίμπσον: Τρυφερές στιγμές με την 3χρονη κόρη του (φωτογραφίες)

Μακριά από τα πλατό των κινηματογραφικών του ταινιών, ο Μελ Γκίμπσον είναι ένας στοργικός πατέρας για τη μόλις τριών χρονών κόρη του Λουτσία.

Μελ Γκίμπσον: Τρυφερές στιγμές με την 3χρονη κόρη του (φωτογραφίες)

Μαζί της εθεάθη να περνά τρυφερές στιγμές στο Μαλιμπού πριν από λίγες μέρες. Μπαμπάς και κόρη συναντήθηκαν κάποια στιγμή με τη νέα σύντροφο του ηθοποιού Νάντια Λανφρανκόνι με την οποία γευμάτισαν σε τοπικό εστιατόριο.

Λίγο πριν, η Λουτσία ευχαριστήθηκε παιχνίδι σε παιδική χαρά κοντά στο εστιατόριο. Και ύστερα, παρέα με τον μπαμπά της και φορώντας ένα πολύ girly καπέλο, βρέθηκε κοντά στη θάλασσα για να την παίξει και πάλι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2011 ο Μελ Γκίμπσον κατάφερε να εξασφαλίσει κοινή νομική και φυσική επιμέλεια της κόρης του Λουτσία την οποία έχει αποκτήσει από τη σχέση του με την Οκσάνα Γκριγκορίεβα. Το πρώην ζευγάρι βρισκόταν για αρκετό καιρό σε δικαστική διαμάχη για το παιδί του.

Σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου, μητέρα και κόρη υποχρεούνται να ζουν στην αμερικανική επικράτεια και σε σπίτι που τους έχει εξασφαλίσει ο διάσημος ηθοποιός, μέχρι η Λουτσία να γίνει 18 ετών. Τότε μόνο έχει το δικαίωμα η μικρή να αποφασίσει αν θέλει να πουλήσει το σπίτι και να φύγει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved