Διάσημος τραγουδιστής έγινε για τρίτη φορά μπαμπάς και αυτή είναι η πρώτη φωτο από το μαιευτήριο

Ο τραγουδιστής με τη σύζυγό του απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρας ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Διάσημος τραγουδιστής έγινε για τρίτη φορά μπαμπάς και αυτή είναι η πρώτη φωτο από το μαιευτήριο

Η ευτυχισμένη μανούλα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια καταπληκτική ασπρόμαυρη φωτογραφία με τα χέρια των τριών παιδιών και τα δικά τους ενωμένα.

«Είχαμε κρυμμένο ένα μυστικό. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι αποκτήσαμε ένα κοριτσάκι, την Colette (Coco), Josephine Williams. Ηταν ένα μακρύ και πολύ δύσκολο ταξίδι μέχρι να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα, γι’ αυτό και επιλέξαμε να μην πούμε κάτι.

Η οικογένεια έρχεται σε όλες τις μορφές και αυτή η μικρή κυρία, που είναι βιολογικά δική μας, ήρθε στον κόσμο από μια απίστευτη παρένθετη μητέρα, στην οποία θα είμαστε αιώνια ευγνώμονες» έγραψε η Ayda Field, σύζυγος του Robbie Williams.

«Πετάμε στο φεγγάρι από τη χαρά μας, έχοντας αυτό το πανέμορφο μωρό στη ζωή μας. Νιώθουμε ευλογημένοι που ζούμε σ΄ένα κόσμο που μπορεί κανείς να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά του. Όπως και με τον Teddy και τον Charlie έτσι και τώρα σας ζητούμε να σεβαστείτε την προσωπική μας ζωή και να μας επιτρέψετε να μεγαλώσουμε τη νέα μας ομάδα των 5! #TeamWilliams», συμπλήρωσε η σύζυγος του Robbie Williams.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Η κόρη τους Teddy, είναι πέντε ετών και ο γιος τους Charlie, τριών ετών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved