Sarah Jessica Parker: Ο γιος της μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος (pic)

Η ηθοποιός δημοσίευσε για πρώτη φορά μια σπάνια φωτογραφία του γιου της, James Wilkie Broderick από την πρώτη ημέρα στο σχολείο.

Sarah Jessica Parker: Ο γιος της μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος (pic)

Ο Broderick άρχισε σχολείο και η μαμά του δεν κατάφερε να αντισταθεί και δημοσίευσε φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια δημοσιεύει πιο συχνά φωτογραφίες των δίδυμων κοριτσιών της, Tabitha και Marion, παρά του γιου της, για αυτό και η φωτογραφία προκάλεσε έκπληξη στους follower της. Ωστόσο, πάντα κρατά κρυφά τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους για να μην τα εκθέτει.

Στη φωτογραφία του γιου της όμως, φαίνονται για πρώτη φορά τα χαρακτηριστικά του και αυτό είναι κάτι που ξάφνιασε τους θαυμαστές της.

«Το αγόρι μας. Ο δευτεροετής φοιτητής μας. Όλες οι ελπίδες μας ότι το ακαδημαϊκό έτος μπροστά του θα είναι περιπετειώδες, προκλητικό, διαφωτιστικό και διασκεδαστικό. Έτσι, carpe diem (ζήσε τη ζωή) φοιτητή των λατινικών! X, SJ (mama) PS Σε ευχαριστώ άνδρα μου για τη φωτογραφία!», σχολίασε η Sarah Jessica Parker αναφερόμενη στο τέλος, στον σύζυγό της, Matthew Broderick.

Η Parker, μετά τη φωτογραφία του γιου της, δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία των κοριτσιών της.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved