Έμβρυο έπαθε εγκεφαλικό στη μήτρα της μητέρας του και είναι απόλυτα καλά!

Ένα αγέννητο μωρό το οποίο έπαθε ισχυρό εγκεφαλικό επεισόδιο μέσα στη μήτρα της μητέρας του, που θα μπορούσε να είχε σκοτώσει ακόμα και έναν ενήλικα, όχι μόνο είναι καλά αλλά με το χαμόγελό του κάνει τους γονείς του ευτυχισμένους.

Έμβρυο έπαθε εγκεφαλικό στη μήτρα της μητέρας του και είναι απόλυτα καλά!

Ο Τζόσουα Πρίσλεϊ σήμερα είναι έξι μηνών και είναι γεγονός ότι η αιμορραγία που είχε στον εγκέφαλό του μετά το επεισόδιο, θα μπορούσε να τον οδηγήσει στον θάνατο. Πλέον όμως είναι απόλυτα καλά και όπως οι γιατροί διαβεβαίωσαν την 36χρονη μητέρα του Μαρκέτα Πρίσλεϊ, δεν θα αντιμετωπίσει στο μέλλον προβλήματα υγείας τέτοιου είδους.

Η σοβαρότητα της κατάστασης του μικρού διαπιστώθηκε όταν από ένα υπερηχογράφημα την 38η εβδομάδα οι γιατροί είδαν πως ο Τζόσουα ήταν πολύ αδύναμος και δεν έπαιρνε βάρος στη μήτρα. Η μητέρα του τον γέννησε λίγες μέρες αργότερα, όμως έξι ώρες αφότου είχε γεννηθεί, ο μικρός έπαθε κρίση επιληψίας και τότε οι γιατροί κατάλαβαν πως είχε πάθει εγκεφαλικό επεισόδιο.

Οι γονείς του ενημερώθηκαν πως λόγω της κατάστασής του, το παιδί μπορεί και να μην επιζούσε. Ακόμα και αν επιζούσε όμως, τους είπαν πως δεν θα κατάφερνε ποτέ να κουνήσει την αριστερή πλευρά του σώματός του και πως δεν θα κατάφερνε ποτέ να μάθει να μιλάει.

Η ανάκαμψή του στην πορεία, όμως, ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Εκτός του ότι το αιμάτωμα στον εγκέφαλό του υποχώρησε, ο μικρός άρχισε να τρώει και να κινείται κανονικά και πλέον είναι υγιέστατος.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved