Ξύπνησε από κώμα και είδε για πρώτη φορά το μωρό που γέννησε! (Φωτογραφίες)

Μία γυναίκα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η οποία τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, ξύπνησε μετά από τρεις μέρες από κώμα και πήρε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωρό της.

Ξύπνησε από κώμα και είδε για πρώτη φορά το μωρό που γέννησε! (Φωτογραφίες)

Ο λόγος για την 30χρονη Γουέι Λου η οποία μαζί με το αγόρι της Τζενγκ Γιου κατευθύνονταν με ταξί προς το σπίτι τους όταν ένα άλλο αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά μαζί τους.

Η 30χρονη γυναίκα ήταν οκτώ μηνών έγκυος και από το ατύχημα έπαθε σοβαρά τραύματα. Αμέσως μετά τη σύγκρουση, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο του Μάντσεστερ. Οι γιατροί είπαν στον σύντροφό της πως υπήρχε η πιθανότητα να χρειαστεί να επιλέξει ανάμεσα στη ζωή της Γουέι και του αγέννητου παιδιού τους αφού η γυναίκα ήταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Η Γουέι υποβλήθηκε άμεσα σε καισαρική τομή ώστε να έρθει στον κόσμο ο γιος της Λούκας, ένα μήνα νωρίτερα από ό,τι θα έπρεπε, ενώ η μητέρα του ήταν ήδη σε κώμα. Από το ατύχημα, η Γουέι είχε χτυπηθεί σε αρτηρία πάνω από την καρδιά και είχε μεγάλη αιμορραγία. Είχε επίσης σπασμένα πλευρά, είχε τρυπήσει από τραυματισμό το συκώτι της ενώ η λεκάνη της είχε σπάσει σε δεκάδες σημεία, γι' αυτό και οι γιατροί δεν ήταν σίγουροι ότι θα καταφέρει να επιβιώσει.

Η νεαρή γυναίκα όμως όχι μόνο επιβίωσε αλλά κατάφερε να ξυπνήσει από το κώμα για να δει για πρώτη φορά τον γιο της! Η ίδια θα πρέπει για αρκετό καιρό ακόμα να βρίσκεται καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι αφού χρειάζεται να υποβληθεί και σε άλλες επεμβάσεις για να γίνει καλά, όμως μέχρι τότε, είναι αποφασισμένη να φροντίζει όσο μπορεί το νεογέννητο μωρό της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved