Τράπεζα μητρικού γάλακτος από την Αλίσια Σιλβερστόουν‏

Η γνωστή ηθοποιός Αλίσια Σίλβερστόουν εγκαινίασε την τράπεζα μητρικού γάλακτος που δημιούργησε η ίδια ώστε να εξυπηρετεί μαμάδες που ακολουθούν χορτοφαγική διατροφή, και όχι μόνο.

Τράπεζα μητρικού γάλακτος από την Αλίσια Σιλβερστόουν‏

Η ηθοποιός δήλωσε πως η ιδέα τής ήρθε όταν μια φίλη της χορτοφάγος είχε πρόβλημα να παράγει γάλα μετά από μια εγχείρηση που έκανε για μείωση του στήθους της. Η νεαρή μητέρα θέλησε τότε να πάρει γάλα από κάποιες που το δωρίζουν, όμως επειδή ήταν δύσκολο να γνωρίζει ποιον τρόπο ζωής και τι διατροφικές συνήθειες έχουν οι δότριες, της ήταν δύσκολο να τις εμπιστευτεί και να δώσει το γάλα τους στο παιδί της.

Η Αλίσια είναι και η ίδια χορτοφάγος και λέει πως η τράπεζα γάλακτος που δημιούργησε, θα βοηθήσει όλη την κοινότητα των γυναικών οι οποίες αναγνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η σωστή διατροφή για την υγεία. Η 36χρονη ηθοποιός καλεί τις νέες μανούλες μέσα από το blog της να την ενημερώσουν αν χρειάζονται γάλα ή αν θέλουν να δωρίσουν!

Το σύστημα που έχει η ίδια ορίσει σε ό,τι αφορά την τράπεζα μητρικού γάλακτος, είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να βοηθηθούν όσες μανούλες δεν έχουν γάλα ή δεν μπορούν να θηλάσουν και τις καλεί όλες να στηρίξουν τα μωρά τους στους πρώτους και σημαντικούς μήνες της ζωής τους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved