Γέννησε 6 κορίτσια μέσα σε 3 χρόνια (φωτογραφίες)

Και όμως είναι αλήθεια! Η Μάγια Στέβκοβιτς είναι 29 ετών μέσα σε 3 χρόνια γέννησε 6 κόρες! Και αυτό γιατί και τις τρεις φορές η Μάγια έμεινε έγκυος σε δίδυμα!

Γέννησε 6 κορίτσια μέσα σε 3 χρόνια (φωτογραφίες)

Το ζευγάρι δε σχεδίαζε να κάνει πολλά παιδιά, ενώ καμία από τις εγκυμοσύνες δεν ήταν προγραμματισμένη, ούτε βέβαια περίμεναν βέβαια πως θα κάνουν κάθε φορά δίδυμα! Όμως η Μάγια και ο σύντροφός της, Μπράνισλαβ, λένε πως τα παιδιά τους είναι η περιουσία τους και είναι πολύ ευτυχισμένοι γι' αυτό. Και μπορεί να ζουν σε ένα ημιτελές σπίτι με λίγα έπιπλα, όμως η ζωή τους είναι γεμάτη αγάπη, ευτυχία και χαρούμενα γέλια παιδιών!

«Εδώ μέσα είναι το δωμάτιο της αγάπης! Η όαση μας», λέει η Μάγια! Τα μεγαλύτερα από τα δίδυμα είναι η Πέτρα και η Μίλα που είναι σχεδόν δυόμιση ετών, ακολουθούν η Γιάννα και Αλεξάνδρα που είναι 15 μηνών ενώ τα μικρότερα, η Γιόβανα και η Ταμάρα είναι μόλις 10 ημερών. Τα τελευταία κοριτσάκια γεννήθηκαν επτά ημέρες πριν την επέτειο των γονιών τους, οι οποίοι γιόρτασαντα 3 τους μόλις χρόνια ως ζευγάρι!

Το σπίτι τους είναι αρκετά μικρό. Εχει μόνο ένα δωμάτιο και έτσι κοιμούνται όλοι μαζί. Μπάνιο δεν έχουν μέσα στο σπίτι και το όνειρό τους είναι κάποια στιγμή να καταφέρουν να αποκτήσουν. Ο κόσμος τους βοηθάει αρκετά και τους στέλνουν συνέχεια ρούχα για τα παιδιά. Μια φαρμακευτική εταιρία τους έκανε δώρο 4 κρεβατάκια και ένα κιβώτιο με πάνες αλλά και γλυκίσματα και χυμούς. Τα παιδιά κάθε μέρα πίνουν στο σύνολό τους σχεδόν 5 λίτρα γάλα. «Παρόλες τις δυσκολίες τα παιδιά μας είναι η ευτυχία μας και δεν θα αλλάζαμε την ζωή μας. Αυτό είναι το πεπρωμένο μας!» δηλώνει το πολύτεκνο ζευγάρι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved