Βρήκε αυτόν τον τρόπο για να κρύψει την εγκυμοσύνη της! (φωτογραφίες)

Μπορεί να είναι εκκεντρική η εμφάνιση, όμως σίγουρα πολλοί ήταν εκείνοι που «ξέχασαν» πως η εν λόγω διάσημη κυρία είναι έγκυος. Ποια έβαλε το συγκεκριμένο κοστούμι;

Βρήκε αυτόν τον τρόπο για να κρύψει την εγκυμοσύνη της! (φωτογραφίες)


Προσπαθεί ακόμα και τώρα, παρ' όλο που διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της, να κρύψει τη φουσκωμένη κοιλιά της, αφού παραδέχτηκε και δημόσια ότι πήρε πολλά περισσότερα κιλά από ό,τι είχε υπολογίσει. Κανείς, όμως, δεν περίμενε πως η εν λόγω διάσημη κυρία θα σκαρφιζόταν ένα τέτοιο κοστούμι για να κάνει δημόσια εμφάνιση, κρύβοντας για ακόμα μία φορά την κοιλίτσα της.

Ο λόγος για την σεξοβόμβα Κέιτι Πράις η οποία «ταμπουρώθηκε» πίσω από το συγκεκριμένο κοστούμι προκειμένου να βρεθεί στην εκδήλωση για την προώθηση του νέου της αρώματος «Kissable». Εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το όνομα του αρώματός της και φόρεσε μία κατακόκκινη στολή, που ακριβώς στη μέση είχε μια τεράστια κατασκευή από κόκκινα ζουμερά χείλη.

Και για να τονίσει τα υπόλοιπα... καλά σημεία του σώματός της, φορούσε βαθύ ντεκολτέ και θεόστενο κολάν που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της. Έτσι, κατάφερε να καλύψει πλήρως την κοιλιά της εγκυμοσύνης της αλλά και να «κοροϊδέψει» τον φωτογραφικό φακό που για ακόμα μία φορά δεν την απαθανάτισε σε... ενδιαφέρουσα παρόλο που σε λίγες εβδομάδες γεννάει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved