Πλήρως εξοπλισμένος ο ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, οι εταιρίες του Ομίλου, ΙΚΕΑ και FOURLIS TRADE, προχώρησαν στη διαμόρφωση και τον πλήρη εξοπλισμό του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών θυμάτων βίας και των παιδιών τους.

Πλήρως εξοπλισμένος ο ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας Θεσσαλονίκης


Ολοι οι χώροι του Ξενώνα εξοπλίστηκαν με σύγχρονα προϊόντα, οικιακό εξοπλισμό και διακοσμήθηκαν κατάλληλα. Με την εθελοντική τους βοήθεια οι εργαζόμενοι της ΙΚΕΑ διαμόρφωσαν ένα λειτουργικό, ζεστό και κυρίως φιλικό περιβάλλον για τη φιλοξενία των γυναικών και των παιδιών τους .

Βασικός στόχος της λειτουργίας του Ξενώνα Φιλοξενίας είναι η ασφαλής διαμονή, σίτιση, συμβουλευτική ψυχοκοινωνική στήριξη και πληροφόρηση των γυναικών θυμάτων βίας, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Η ολοκληρωμένη ομπρέλα προστασίας του Ξενώνα μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες ενδυνάμωσής τους, ώστε να επανενταχθούν με αξιοπρέπεια στο κοινωνικό και εργασιακό περιβάλλον.

Η επίσημη παρουσίαση του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών θυμάτων βίας και των παιδιών τους πραγματοποιήθηκε με συμβολική εκδήλωση στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 20 Ιουνίου, με την παρουσία του Δημάρχου, κυρίου Γιάννη Μπουτάρη, της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κυρίας Καλυψώς Γούλα, της Γ.Γ. Ισότητας, κυρίας Βάσως Κόλλια, και της κυρίας Λήδας Φουρλή, εκ μέρους των εταιρειών ΙΚΕΑ και FOURLIS TRADE του Ομίλου FOURLIS.


© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved