«Μάχη για μια αγκαλιά!», αυτό τον τίτλο έδωσε η Ελληνίδα ηθοποιός στη φώτο με το γιο της

Από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φαίνεται η αδυναμία που έχει στον γιο της!

«Μάχη για μια αγκαλιά!», αυτό τον τίτλο έδωσε η Ελληνίδα ηθοποιός στη φώτο με το γιο της

Η Ελληνίδα ηθοποιός δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύει φωτογραφία με τον γιο της, αλλά αυτή τη φορά ο τίτλος που έδωσε στη φωτογραφία της μας έκανε να ταυτιστούμε.

Δεν είναι λίγες οι φορές που και εμείς «παλεύουμε» στην κυριολεξία για μια αγκαλιά με τα παιδιά μας, ειδικά με εκείνα που σιγά-σιγά μεγαλώνουν.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία που δημοσίευσε η Κατερίνα Μουτσάτσου φαίνεται η ίδια να κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της, πασχίζοντας να του δώσει ένα τρυφερό φιλί, σχολιάζοντας: «Μάχη για μια αγκαλιά. It’s a battle for just a hug»

Αμέσως οι διαδικτυακοί της φίλοι, έσπευσαν να σχολιάσουν ότι αυτή είναι η πιο όμορφη και πιο τρυφερή αγκαλιά απ'όλες και θα συμφωνήσουμε μαζί τους!

Η Κατερίνα, που ζει τα τελευταία χρόνια στο Λος Άντζελες, είναι παντρεμένη με τον Charles Como. Όπως έχει πει η ίδια θέλει ο γιος της να έχει ωραίες παιδικές αναμνήσεις όπως έχει η ίδια από τους δικούς της γονείς, δίνοντάς του πολλή αγάπη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved