Μοιάζουν καταπληκτικά στη διάσημη μαμά τους. Είναι κόρες της…

Η μητέρα τους είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του Χόλιγουντ και μία πολύ επιτυχημένη ηθοποιός και κινηματογραφική παραγωγός. Μαντεύετε ποια είναι;

Μοιάζουν καταπληκτικά στη διάσημη μαμά τους. Είναι κόρες της…


Είναι η Τζέσικα Άλμπα η οποία τα τελευταία πέντε χρόνια, από τότε δηλαδή που απέκτησε την πρώτη της κόρη, έχει αφοσιωθεί στον ρόλο της ως μητέρα. Η διάσημη ηθοποιός και οι κόρες της εθεάθησαν να κάνουν ψώνια σε σούπερ μάρκετ στο Μπέβερλι Χιλς και έδειχναν και οι τρεις πολύ χαρούμενες.

Η πεντάχρονη Χόνορ απολάμβανε το σνακ που της έδωσε η μητέρα της ενώ η μόλις ενός έτους Χέιβεν ήταν ενθουσιασμένη που βρισκόταν πάνω σε καρότσι του σούπερ μάρκετ και πήγαινε βόλτα. Η Τζέσικα Άλμπα τελευταία αναγκάζεται να λείπει αρκετές ώρες από κοντά τους λόγω της νέας ταινίας της με τίτλο Dear Eleanor που διαδραματίζεται το 1962 και έχει για κεντρικά πρόσωπα δύο πολύ καλές φίλες που αναζητούν κάτω από αντίξοες συνθήκες την Ελεονόρ Ρούζβελτ.

Η ευτυχισμένη μαμά, όμως, φροντίζει ώστε κάθε ώρα που περνά με τις κόρες της να είναι ουσιαστική και θέλει να τις βλέπει χαρούμενες, όπως βέβαια και όλες οι μαμάδες του κόσμου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved