Φωτογραφίζει τα παιδιά της στις πιο διασκεδαστικές πόζες που έχετε δει (pics)

Το διασκεδάζουν όλοι, μικροί και μεγάλοι.

Φωτογραφίζει τα παιδιά της στις πιο διασκεδαστικές πόζες που έχετε δει (pics)

Αυτή η μαμά έχει φαντασία και πολύ κέφι. Φαίνεται άλλωστε από τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στον ιστότοπο που διατηρεί.

Εκεί μεταξύ άλλων φωτογραφιών ξεχωρίζουν αυτές που έχει μαζί με παιδιά της. Μην περιμένετε να δείτε τα κλασικά πορτρέτα. Μάλλον το αντίθετο. Οι φωτογραφίες της είναι αστείες και αποτυπώνουν την παιδική…τρέλα.

Όπως είχε δηλώσει στο boredpanda.com «καθημερινά τα παιδιά προσπαθούσαν να κάνουν κάτι επικίνδυνο στο σπίτι. Προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να τους εξηγήσουμε ότι δεν έχουν πραγματικά φτερά και ότι είναι επικίνδυνο να πηδάνε από ψηλά.

Μια μέρα συνειδητοποιήσαμε ότι λέγοντας συνεχώς «Μην το κάνεις αυτό!», «Μπορεί να χτυπήσεις», «Αυτό είναι πραγματικά επικίνδυνο», απλά δεν μας άκουγαν. Μπήκαμε στον πειρασμό ν’ αφήσουμε τα παιδιά μας να κάνουν όλα αυτά τα επικίνδυνα πράγματα χωρίς να ανησυχούμε ότι θα βλάψουν τον εαυτό τους. Και αυτό κάναμε. Στήσαμε αυτή τη φωτογράφηση, όπου μαζί με τα παιδιά, ήμασταν με ασφάλεια ξαπλωμένοι στο κρεβάτι μας.

Τα παιδιά το διασκέδαζαν γιατί ήταν μια νέα περιπέτεια για αυτά και εμείς νιώσαμε πολύ χαρούμενοι που συμμετείχαν στο έργο μας».

Δείτε τις ασυνήθιστες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved