Πώς είναι σήμερα ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Στάσου πλάι μου»;

Θυμάστε τον πρωταγωνιστή της ταινίας «Στάσου πλάι μου» η οποία μάλιστα είχε αποσπάσει και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ το 1986;

Πώς είναι σήμερα ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Στάσου πλάι μου»;

Ο λόγος για τον Γκόρντι, γύρω από τη ζωή του οποίου περιστρέφεται η συγκεκριμένη ταινία και πρόκειται για έναν συγγραφέα που θυμάται τα χρόνια της εφηβείας του όταν μαζί με τρεις φίλους του ξεκίνησαν να βρουν το πτώμα ενός εξαφανισμένου αγοριού που θεωρούνταν νεκρό.

Ο Γκόρντι λοιπόν, κατά κόσμον Γουίλ Γουίτον, σήμερα είναι 40 χρονών, ευτυχισμένος πατέρας δύο γιων, συγγραφέας ενώ κατά καιρούς εξασκεί και το ταλέντο του στην υποκριτική. Η αλήθεια είναι πως μετά το «Στάσου πλάι μου» και την τηλεοπτική σειρά «Star Trek: The next Generation» που γνώρισε τεράστια επιτυχία στις Η.Π.Α., δεν έκανε και πολλές επιτυχίες.

Αφοσιώθηκε στη συγγραφή έργων ενώ τον απορρόφησε και το διαδίκτυο όπου διέθετε το δικό του blog το οποίο μάλιστα κάποια στιγμή έφτασε να έχει μεγάλη επισκεψιμότητα. Επίσης, έχει δανείσει ουκ ολίγες φορές τη φωνή του σε ταινίες κινουμένων σχεδίων που είναι και η μεγάλη του αγάπη.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, ο Γουίλ Γουίτον το 1999 παντρεύτηκε την Αν Πρινς με την οποία είναι μαζί μέχρι σήμερα και ζουν με τους δύο γιους του –τους απέκτησε από προηγούμενη σχέση του- στην Καλιφόρνια. Όταν ο 19χρονος σήμερα γιος του κάποτε του ζήτησε να τον υιοθετήσει νόμιμα, εκείνος δέχτηκε και από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved