Μαρία Μενούνος: Η φωτογραφία με το νεογέννητο και οι ευχές των φίλων της (pic)

Είναι γνωστή η επιθυμία που έχει η Μαρία Μενούνος, να γίνει μητέρα!

Μαρία Μενούνος: Η φωτογραφία με το νεογέννητο και οι ευχές των φίλων της (pic)

Πριν δύο χρόνια η γνωστή παρουσιάστρια είχε ξεκινήσει τις προσπάθειες για να αποκτήσει παιδί. Από το πλευρό της δεν έχει φύγει λεπτό σύζυγός της ενώ η ίδια δημοσίευε τότε, φωτογραφίες και βίντεο από το κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης!

Οι προσπάθειες που έκανε ήταν πολλές. Κάποια στιγμή είχε αποκαλύψει ότι είχε κάνει προσπάθεια να αποκτήσει το δικό της παιδί και μετά από μια τρίτη εξωσωματική. Μάταια όμως!

«Μετά από μήνες και μήνες θεραπείας για τις εξωσωματικές και χωρίς να νιώθω ο εαυτός μου... Είμαι χαρούμενη που μπορώ να δημοσιεύσω αυτή τη φωτογραφία και να πω πως μπορώ πλέον να αισθάνομαι πως είμαι ο εαυτός μου ξανά», είχε γράψει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά τις αποτυχημένες εξωσωματικές και συνέχισε, «Όλο αυτό μου κόστισε σωματικά και ψυχικά. Το τελευταίο διάστημα έχω κλάψει πολύ. Μετά από μερικές εβδομάδας σκληρής προπόνησης και μετά από 10.000 βήματα κατάφερα να νιώθω ξανά φυσιολογική. Όποια έχει κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση καταλαβαίνει τι περνάω. Αυτές οι διακοπές μου ήταν τόσο απαραίτητες και νιώθω ευλογημένη που μπορώ να τις απολαύσω! Αυτό το μέρος είναι παράδεισος!».

Τώρα, δύο χρόνια μετά, η Μαρία Μενούνος είναι πλέον παντρεμένη με τον Kevin Undergaro και περισσότερο αφοσιωμένη στην οικογενειακή της ευτυχία και την υγεία, παρά τη δουλειά της. Στόχος της, είναι ένα παιδί και αν δεν τα καταφέρει με τα κατεψυγμένα της ωάρια θα καταφύγει στην παρένθετη μητρότητα.

Να σας θυμίσουμε, ότι η Μαρία Μενούνος στο παρελθόν είχε αποκαλύψει στον Dr. Drew ότι είχε αποφασίσει να καταψύξει τα αυγά της γιατί δεν ήταν έτοιμη τότε να γίνει μαμά! «Είμαι 33, και αποφάσισα πώς θέλω να δουλέψω ακόμη δυο-τρία χρόνια και μετά να γίνω μητέρα. Απλά αυτή τη διαδικασία τη βλέπω ως ασφάλεια για τότε», είχε δηλώσει!

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες, η Μαρία Μενούνος κρατά ένα μωρό στην αγκαλιά της. «Κρασί, πίτσα και ένα μωρό... μια τέλεια βραδιά! Αγαπώ το μικρό μου #bodhi!».

Αμέσως, οι διαδικτυακοί της φίλοι, μόλις την είδαν με ένα μωρό στην αγκαλιά έσπευσαν να της ευχηθούν κάποια στιγμή να αποκτήσει το δικό της παιδί που τόσο λαχταρά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved