Global Party - Eνα παγκόσμιο πάρτι για καλό σκοπό!

Για 2η συνεχόμενη φορά ανά τον κόσμο, διοργανώθηκε το Global Party στις 28 Ιουνίου , συγκεντρώνοντας χιλιάδες άτομα από την υψηλή κοινωνία κάθε πόλης.

Global Party - Eνα παγκόσμιο πάρτι για καλό σκοπό!

Aνθρωποι από τον επιχειρηματικό κι εφοπλιστικό κόσμο, χρηματιστές, καθώς και άνθρωποι από το χώρο των media, τον κόσμο της τέχνης και του καλλιτεχνικού στερεώματος κάθε χώρας της υφηλίου, «θα ενώσουν τις δυνάμεις τους» για ένα κοινό σκοπό.

Ο σκοπός είναι η ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και κινητοποίηση για ευμένεια και φιλανθρωπικά έργα.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου και την εξάπλωση του μηνύματος γίνεται μια συνεργασία με τους πολυτελέστερους χώρους κάθε πόλης σε συνεργασία με τους 15 επίσημους φιλανθρωπικούς οργανισμούς για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον που θα επωφεληθούν από την διοργάνωση αυτού του σχεδίου.
Το concept είναι μια ιδέα που ξεκίνησε από το Λονδίνο και προετοιμαζότανε τα τελευταία 2 χρόνια. Ενα παγκόσμιο πάρτυ μέσα σε 24 ώρες που θα γίνει ταυτόχρονα σε 360 πόλεις όλου του πλανήτη με κοινό θέμα και για τον ίδιο σκοπό.
Οι μερικές από τις πόλεις όπου θα γίνουν τα parties είναι:

Oslo, Tallinn, Stockholm, Riga, Copenhagen, Edinburgh, Liverpool, Dublin, London, Moscow, Amsterdam, Bournemouth, Antwerp, Berlin, Warsaw, Krakow, Frankfurt, Luxembourg, Salzburg, Ljubljana, Lausanne, Geneva, Tokyo, Brisbane, Melbourne, Madeira, Kitzbuhel, Zagreb, Barcelona, Madrid, Lisbon, Marbella, Ibiza, Rome, Capri, Valletta, Belgrade, Athens, Istanbul, Tbilisi, Whistler, Vancouver, Seattle, San Francisco, Los Angeles, Orange County, San Diego, Mexico City, Las Vegas, Houston, Toronto, New York, Washington DC, Miami, Barbados, Kingston, Thessaloniki, Sao Paulo, Buenos Aires, Cape Town, Marrakech, Belek, Beirut, Dubai, Baku, New Delhi, Mumbai, Kuala Lumpur, Singapore, Bangkok, Beijing, Shanghai, Hong Kong, Ho Chi Minh City.

Τη διοργάνωση του σπουδαίου φιλανθρωπικού event στην Ελλάδα ανέλαβαν o επιχειρηματίας Γιάννης Μωράκης μαζί με τον Γιάννη Καγιούλη. Ο χώρος που αρμόζει στα διεθνή standards του Global Party είναι το πανέμορφο νεοκλασικό του Κεφαλαρίου στο οποίο στεγάζεται το CASH RESTAURANT, το οποίο ο γνωστός επιχειρηματίας παραχώρησε αφιλοκερδώς για τους σκοπούς της βραδιάς.

Το φιλανθρωπικό σωματείο που συμμετείχε στο GLOBAL PARTY, είναι το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Oι τυχεροί προσκεκλημένοι παρέλαβαν ένα κουτί-προόσκληση με ένα (πανέμορφο γούρι) wish gift από το κοσμηματοπωλείο SERKOS.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved