Enrique Iglesias: Δημοσίευσε νέο βίντεο με τα δίδυμά του - Ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα

Σπάνια ο ίδιος και η σύντροφός του δημοσιεύουν βίντεο και φώτο των διδύμων... όταν το κάνουν όμως, στην κυριολεξία τρελαίνουν το διαδίκτυο!

Enrique Iglesias: Δημοσίευσε νέο βίντεο με τα δίδυμά του - Ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα

Το ίδιο συνέβη και αυτή τη φορά με το βίντεο που δημοσίευσε ο Enrique Iglesias στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Όπως θα διαπιστώσετε ο Ισπανός τραγουδιστής είναι ο απόλυτος χαζομπαμπάς, καθώς αγαπά να κάνει τα δίδυμα μωρά του να γελάνε.

«Δύσκολο κοινό για να διασκεδάσεις», έγραψε κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε και που τον δείχνει να τρέχει αριστερά-δεξιά κάνοντας αστείες γκριμάτσες και βγάζοντας αστείους ήχους για να καταφέρει τα μικρά του να ξεκαρδιστούν στα γέλια!


https://www.instagram.com/p/BnFHmyDA0Vm/?utm_source=ig_embed

H Anna Kournikova και ο Enrique Iglesias έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον Δεκέμβριο του 2017. Η γνωστή τενίστρια έφερε στον κόσμο δίδυμα κάτω από άκρα μυστικότητα.

Κανείς δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη της, μιας και η ίδια κατάφερε να μείνει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φώτα της δημοσιότητας. Αν και όλοι γνώριζαν ότι είναι ζευγάρι με τον γνωστό τραγουδιστή, κανείς δεν γνώριζε ότι οι δυο τους θα γίνουν γονείς.

Τα ονόματα που διάλεξε το ζευγάρι για τα δίδυμα είναι Nicholas και Lucy.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved