Φτιάξτο μόνη σου! Σανδάλια διακοσμημένα από τα χεράκια σας!

Ετοιμάζετε βαλίτσες για τις καλοκαιρινές σας διακοπές; Μαζί με τα φορεματάκια,τα σορτάκια και το όμορφα μπλουζάκια σας μην ξεχάσετε να πάρετε ένα ζευγάρι άνετα δερμάτινα σανδάλια!

Φτιάξτο μόνη σου! Σανδάλια διακοσμημένα από τα χεράκια σας!

Είναι βολικά για να σεργιανίζετε στα σοκάκια του νησιού απαλλαγμένες από τα ψηλοτάκουνα που θα σας κουράσουν! Ειδικά αν τα διακοσμήσετε μόνες σας, τα χρώματα που θα διαλέξετε θα ταιριάζουν με τα ρούχα σας και σίγουρα θα εντυπωσιάσετε την παρέα σας!

Απολαύστε μια βόλτα για καφεδάκι στην Πλάκα και διαλέξτε σανδάλια από το Μοναστηράκι. Θα βρείτε πληθώρα σχεδίων σε καταπληκτικές τιμές. Στα διάφορα μαγαζάκια τριγύρω θα βρείτε κορδέλες, δαντέλες, πούλιες, πέρλες, χάντρες, λουλουδάκια και διάφορα μεταλλικά ή πλαστικά ακόμα και ξύλινα διακοσμητικά για να στολίσετε τα σανδαλάκια σας.

Εγώ διάλεξα αποχρώσεις του μπεζ και του σάπιου μήλου σε συνδυασμό με ρομαντικές δαντέλες και καρό που είναι must της φετινής σεζόν. Οσο για τη διακόσμηση, επέλεξα ροζ και φούξια περλες!

xristianasandalia


Εκοψα τις καρό κορδέλες 18-20 εκ. περιπου,με την δαντέλα έκανα κόμπους 7 εκ. και με το λεπτό κορδελάκι μικρά φιογκάκια! Για να μη προεξέχουν άχαρα οι κορδέλες τις ψαλίδισα ώστε να έχουν όλες το ίδιο μάκρος περίπου...

2

Πέρασα τις καρό κορδέλες γύρω από το σανδάλι και έδεσα φιόγκους αφήνοντς κενό ένα δαχτυλάκι περίπου. Στο κενό κόλλησα με κόλλα σιλικόνης τις δαντελίτσες και ενδιάμεσα τα χαριτωμένα μικρά φιογκάκια ώστε να μην υπάρχει κενό μεταξύ τους. Και τέλος αραιά κόλλησα τις περλίτσες!

1


Οι συνδυασμοί,τα χρώματα και το στυλ που μπορείτε να δώσετε είναι πάρα πολλά!

3
4

Συνδυάστε τα με τα χρώματα και το στυλ των δικών σας ρούχων!

Extra tip:
1. Αντί για τα κλασικά δερμάτινα σανδάλια τολμήστε να διακοσμήσετε απλά πεδιλάκια που θα βρείτε σε καταστήματα παπουτσιών ακόμα και από 5 ευρώ το ζευγάρι.

Αυτές και πολλές άλλες ιδέες θα βρείτε στην σελίδα μου στο facebook

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved