Τζο Λαζοπούλου: Το τρυφερό μήνυμα στο Instagram για τα γενέθλια του γιου της

Πριν από δυο χρόνια έγινε μαμά για πρώτη φορά.

Τζο Λαζοπούλου: Το τρυφερό μήνυμα στο Instagram για τα γενέθλια του γιου της

Μαζί του ανακαλύπτει όμορφες στιγμές, τρυφερά λόγια και συναισθήματα μοναδικά. Ο λόγος για τη Τζο Λαζοπούλου και το μικρό της αντράκι που σήμερα κλείνει τα δυο του χρόνια.

Η όμορφη μαμά πόσταρε μια φωτογραφία από τη πρώτη τους συνάντηση στο μαιευτήριο και γράφει: «Δύο χρόνια πριν, στις 11:35 ακριβώς συστηθήκαμε για πρώτη φορά από κοντά...Άκουσα το πιο γλυκό κλάμα του κόσμου, σε πήρα στην αγκαλιά μου κι απο εκείνη τη μαγική στιγμή όλα άλλαξαν!!! Κάθε μέρα που περνάει σε απολαμβάνω, σε βλέπω να μεγαλώνεις, να μαθαίνεις, να γίνεσαι ένα όμορφο, πανέξυπνο και τρυφερό αντράκι και δε θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για σένα!!!» σχολίασε και συνέχισε.

«Ευχαριστώ κάθε μέρα το Θεό που μου έφερε -κυριολεκτικά- στο δρόμο μου έναν τόσο υπέροχο άνθρωπο όπως ο @arisalev που μου χάρισε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου! Σ’ευχαριστώ που υπάρχεις, σου υπόσχομαι πως θα έρχεσαι πάντα πρώτος για μένα, θα συνεχίσω να είμαι όσο καλύτερη μανούλα μπορώ, θα σε αφήνω ελεύθερο να κάνεις τις επιλογές και τα λάθη σου και θα είμαι πάντα εκεί για σένα όταν με χρειαστείς!(κι όταν δε με χρειάζεσαι εκεί θα είμαι να ξέρεις!???) Χρόνια πολλά και υπέροχα Μυρωνάκο μου!!!I love you to the moon and back and all over again!!!? #baby #myron #birthday #boy #happybirthday #iloveyou #always»!»

Δείτε τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved