Ελληνίδα παρουσιάστρια αγκαλιά με τον σύντροφό της (pic)

Φαίνεται ότι διανύει την ωραιότερη περίοδο της ζωής!

Ελληνίδα παρουσιάστρια αγκαλιά με τον σύντροφό της (pic)

Λάμπει από ευτυχία, απολαμβάνει την κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της και λίγο πριν επιστρέψει στη βάση της μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές, αποφάσισε να δημοσιεύσει δύο φωτογραφίες με τον σύντροφό της και μπορούμε να πούμε ότι μας άρεσαν πολύ!

Η Μαρία Λουίζα Βούρου και ο Γιάννης Παπαγεωργίου όπως έχουν πει θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο, λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο γιος τους, το πρώτο τους παιδί!

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο Γιάννης κρατά τρυφερά την κοιλίτσα της συντρόφου του ενώ η Μαρία Λουίζα τον έχει στην αγκαλιά της και του δίνει ένα φιλί στο μάγουλο!

«Summer is ending but September will be the best #babyiscoming #babyloading #mommytobe #withthebesthubby #myboys #loveyousomuch #couple #couplegoals #fitcouple #fitmama #summer2018», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία και αμέσως μετά δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία των δυο τους σε Insta story.

H Μαρία Λουίζα Βούρου, εκτός από παρουσιάστρια είναι και blogger στο Queen.gr όπου μέσα από το προσωπικό της MLVLOG δίνει συμβουλές για θέματα που αφορούν τη διατροφή, τη γυμναστική, την ομορφιά και γενικότερα την ευεξία για να νιώθουν καλά οι γυναίκες με τον εαυτό τους. Η ίδια όλους αυτούς τους μήνες προσέχει τη διατροφή της, γυμνάζεται αρκετά και έχει καταφέρει να μην πάρει αρκετά κιλά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved