Οι φωτό γνωστών γονιών με τα παιδιά τους στη θάλασσα, που έκαναν θραύση στο instagram (pic)

Αυτές οι φωτογραφίες γνωστών Ελλήνων γονιών με τα παιδιά τους στις διακοπές τους συγκέντρωσαν τα περισσότερα likes στο instagram!

Οι φωτό γνωστών γονιών με τα παιδιά τους στη θάλασσα, που έκαναν θραύση στο instagram (pic)

Καλοκαιράκι είναι η εποχή της ξεκούρασης, αλλά και της αναδιοργάνωσης. Οι Έλληνες celebrities δουλεύουν όλο το χειμώνα και το καλοκαίρι φορτίζουν τις μπαταρίες τους... Ιδίως εκείνoι, που είναι γονείς προσπαθούν να απολαύσουν κάθε στιγμή με τα παιδιά τους στα ελληνικά νησιά.

Και μπορεί να βλέπουμε πολλούς γνωστούς να φωτογραφίζονται με τα μαγιουδάκια τους και να δημοσιεύουν φωτογραφίες στο instagram, που απεικονίζουν το αψεγάδιαστο κορμί τους, όμως εκείνα που κλέβουν την παράσταση είναι σίγουρα τα παιδιά των celebrities! Η γλυκύτητά τους, τα παιχνίδια με τους γονείς τους στη θάλασσα και στην αμμουδιά σίγουρα μας τραβούν την προσοχή και μας χαρίζουν ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη μας.

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν αρκετοί celebrities δημοσίευσαν φωτογραφίες με τα παιδιά τους, εμείς συγκεντρώσαμε εκείνες που έκαναν θραύση στο instagram, που πήραν ουκ ολίγα likes και σας τις παρουσιάζουμε!

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved