Η συγκινητική ιστορία μιας μάνας που βλέπει τον γιο της να αργοπεθαίνει! (φωτό)

Την τελευταία του επιθυμία πριν φύγει από τη ζωή ο γιος της θέλει να πραγματοποιήσει μία μητέρα η οποία τον βλέπει μέρα με τη μέρα να αργοπεθαίνει.

Η συγκινητική ιστορία μιας μάνας που βλέπει τον γιο της να αργοπεθαίνει! (φωτό)

Πρόκειται για ένα αγοράκι έξι χρονών το οποίο έχει εκφυλιστική ασθένεια στον εγκέφαλο και είχε ως τελευταία επιθυμία του να φτάσει το ένα εκατομμύριο φανς στο facebook του. Ο Αλεξάντερ Ξαν Μόουζες ο οποίος ζει στην Πενσυλβανία λέει ότι τα χιλιάδες μηνύματα που παίρνει από ανθρώπους από όλο τον πλανήτη τον βοηθούν να νιώθει καλύτερα και να αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη δύναμη τις ατέλειωτες και επίπονες θεραπείες στο νοσοκομείο. «Νομίζω ότι μπορώ να τα καταφέρω και να συγκεντρώσω 1.000.000 ανθρώπους στη σελίδα μου στο facebook» είπε ο πιτσιρικάς.

Η μητέρα του Τζένιφερ μετακόμισε πρόσφατα από τη Λουιζιάνα στο Πίτσμπουργκ μαζί με τον Αλεξάντερ και τους άλλους δύο γιους της ώστε εκείνος να έχει καλύτερη νοσοκομειακή φροντίδα στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Παρά τη φροντίδα αυτή όμως, η ασθένειά του προχωράει ακάθεκτα και τον κάνει να «σβήνει» μέρα με τη μέρα. Λόγω της εκφυλιστικής ασθένειας στον εγκέφαλο ο Αλεξάντερ χάνει σιγά σιγά την όρασή του ενώ επηρεάζεται όλο και περισσότερο η κίνησή του σε πόδια και χέρια, γι' αυτό και είναι μόνιμα ή ξαπλωμένος ή σε ένα αναπηρικό καροτσάκι.

«Το ξέρω ότι ο χρόνος τελειώνει για εκείνον» δήλωσε η μητέρα του και συνέχισε συντετριμμένη και με δάκρια στα μάτια: «Το βλέπω, το αντιλαμβάνομαι, το παρακολουθώ να συμβαίνει». Η ίδια δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο αφού οι γιατροί τη διαβεβαιώνουν πως δεν επιδέχεται κάποιας άλλης θεραπείας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved