Εφυγε η κόρη του Πιρς Μπρόσναν - Συντετριμμένος ο διάσημος ηθοποιός (εικόνες)

Συντετριμμένος είναι ο Πιρς Μπρόσναν από τον θάνατο της θετής  κόρης του Σαρλότ η οποία έδωσε για αρκετό καιρό άνιση μάχη με τον καρκίνο των ωοθηκών.

Εφυγε η κόρη του Πιρς Μπρόσναν - Συντετριμμένος ο διάσημος ηθοποιός (εικόνες)

Η Σαρλότ έφυγε από τη ζωή 22 χρόνια αφότου έφυγε από την ίδια ακριβώς ασθένεια η μητέρα της Κασάνδρα σε ηλίκια 43 ετών. Η Σαρλότ η οποία ήταν μόλις 42 ετών άφησε πίσω της δύο παιδιά ενώ έδινε μάχη για τρία ολόκληρα χρόνια με την αρρώστια της. Άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή, την ίδια ώρα που ο διάσημος ηθοποιός έκανε γυρίσματα στην Ανατολική Ευρώπη για τη νέα του ταινία με τίτλο «November Man».

Χθες το βράδυ, ο ίδιος συντετριμμένος είπε: «Στις 28 Ιουνίου η πολυαγαπημένη μου κόρη Σαρλότ Έμιλι έφυγε για την αιώνια ζωή, υποκύπτοντας στη μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Κοντά της είχε τον σύζυγό της Άλεξ, τα παιδιά της Ισαμπέλα και Λούκας και τους αδελφούς της Κρίστοφερ και Σιν. Η Σαρλότ πάλεψε με τον καρκίνο με μεγάλη δύναμη και κουράγιο αλλά και αξιοπρέπεια. Οι καρδιές μας ράγισαν από την απώλεια αυτού του υπέροχου κοριτσιού».

Ο Πιρς Μπρόσναν είχε υιοθετήσει την Σαρλότ το 1986 όταν ο βιολογικός της πατέρας Ντέρμοτ Χάρι πέθανε, αφήνοντας πίσω του την γυναίκα του Άλεξ Σμιθ, που αργότερα παντρεύτηκε ο ηθοποιός, και τα παιδιά τους, την 15χρονη Σαρλότ και τον οκτάχρονο Λούκας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved