Chrissy Teigen: Έτσι διαχειρίστηκε τον αποχωρισμό την πρώτη εβδομάδα που πήγε η κόρη της σχολείο

Η Chrissy Teigen δημοσίευσε μια γλυκιά φωτογραφία της κόρης της Luna και αποκάλυψε το πώς διαχειρίστηκε τον αποχωρισμό την 1η εβδομάδα που πήγε στο σχολείο.

Chrissy Teigen: Έτσι διαχειρίστηκε τον αποχωρισμό την πρώτη εβδομάδα που πήγε η κόρη της σχολείο

Στη φωτογραφία η Luna φορά ένα λουλουδένιο φόρεμα, τζιν μπουφάν, ροζ φιόγκους στα μαλλιά, έχει στην πλάτη το σακίδιό της και στα χέρια κρατά ένα άλμπουμ με φωτογραφίες που απ'έξω γράφει το όνομά της.

«Πρώτη εβδομάδα στο σχολείο! Μας είπαν να φτιάξουμε ένα μικρό οικογενειακό άλμπουμ που θα μπορεί να το κοιτάζει κάθε φορά που είναι στεναχωρημένη ή ταραγμένη!», σχολίασε η 32χρονη κάτω από τη φωτογραφία της κόρης της αποκαλύπτοντας ότι η μετάβαση από το σπίτι στο σχολείο δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Εκτός από τη φωτογραφία όμως, η Chrissy Teigen δημοσίευσε και ένα βίντεο με τη μικρή της κόρη. Όταν η Teigen ρωτά τη Luna τι έκανε στο σχολείο εκείνη της απάντησε: «Έσπρωξα ένα αγόρι!!!».


https://www.instagram.com/p/BmzOyURnEO4/?utm_source=ig_embed

Η Chrissy είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή John Legend και μαζί έχουν ακόμη ένα γιο, τον Miles Theodore, που γεννήθηκε τον Μάιο του 2018.

Δείτε τη φωτογραφία της μικρής παρακάτω και να θυμάστε. Αν το μικρό σας δυσκολευτεί στην προσαρμογή του σχολείου, δεν έχετε παρά να φτιάξετε ένα mini φωτογραφικό άλμπουμ, όπως έκανε και η Chrissy!

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved