Μαριάννα Κιμούλη: Γνωρίστε καλύτερα την 24χρονη κούκλα κόρη του Γιώργου Κιμούλη (pics)

Τι και αν έχει για γονείς τον Γιώργο Κιμούλη και τη Μαρία Δαμανάκη, η Μαριάννα κρατά χαμηλό προφίλ και αυτό είναι που την κάνει ξεχωριστή!

Μαριάννα Κιμούλη: Γνωρίστε καλύτερα την 24χρονη κούκλα κόρη του Γιώργου Κιμούλη (pics)

Για όσους δεν το γνωρίζουν η Μαριάννα Κιμούλη, σπούδασε στο Λονδίνο υποκριτική στη Σχολή Υποκριτικής Queen Mary στο University of London, ακολουθώντας έτσι τα βήματα του πατέρα της.

Αν και η ίδια έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις και ταινίες, διατηρεί χαμηλό προφίλ και ποτέ δεν χρησιμοποίησε το επίθετο του πατέρα της για να γίνει γνωστή. Ο Γιώργος Κιμούλης της έχει ιδιαίτερη αδυναμία και πάντα την στηρίζει σε κάθε της απόφαση και κάθε της επαγγελματικό βήμα. Το ίδιο όμως ισχύει και από την πλευρά της Μαριάννας, που σε κάθε παράσταση του πατέρα της βρίσκεται κοντά του. Όπως για παράδειγμα τώρα που βρίσκεταιστο πλευρό του κατά την προετοιμασία για τη θεατρική παράσταση «Θείος Βάνιας», όπου ο ηθοποιός θα ερμηνεύσει τον εμβληματικό ήρωα του Άντον Τσέχωφ.

Ο ίδιος στο παρελθόν έχει πει για την κόρη του: «Η κόρη μου έχει τη δική της ζωή. Είναι αυτόνομο πλάσμα. Μαζί σχεδόν μεγαλώσαμε. Ο όρος "συγκατοικώ" με την κόρη μου σημαίνει ότι είναι αυτόνομο πλάσμα αλλά παλεύεις να μη φέρει αυτή η σχέση ίχνος κτητικότητας. Δεν είμαι περήφανος για εκείνη, αλλά χαίρομαι. Γιατί και πάλι, η περηφάνια φέρει μια κτητικότητα του γονιού προς το παιδί, σαν να λέει "το παιδί μου πετυχαίνει και αυτό είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου". Είναι λίγο τσιγκούνικο. Το να είσαι ευτυχισμένος για την επιτυχία ενός πλάσματος, ναι. Το να είσαι περήφανος σημαίνει κρυφά ότι είσαι...».

Δείτε φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved