Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι με τα υπέροχα μάτια;

Σήμερα είναι επιτυχημένη παρουσιάστρια, κορυφαίο μοντέλο της χώρας μας και πολύ όμορφη. Την αναγνωρίσατε;

Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι με τα υπέροχα μάτια;


Σε κατά καιρούς συνεντεύξεις της δεν παραλείπει να δηλώσει λάτρης της οικογένειας ενώ δεν κρύβει την επιθυμία της να αποκτήσει στο μέλλον τα δικά της παιδιά. Προς το παρόν, όμως, παρ' όλο που βρίσκεται σε σοβαρή μακροχρόνια σχέση, έχει βάλει σε προτεραιότητα την καριέρα της που όσο πάει γνωρίζει όλο και μεγαλύτερες επιτυχίες.

Δεν είναι άλλη από τη Δούκισσα Νομικού η οποία εκτός του ότι θεωρείται μία από τις ωραιότερες γυναίκες της Ελλάδας, είναι και πολύ επιτυχημένη στο χώρο της τηλεόρασης. Η Δούκισσα θέλει πολύ να αποκτήσει στο μέλλον σύζυγο και παιδιά καθώς προέρχεται από μία πολύ ευτυχισμένη οικογένεια που υπήρξε πάντα –και συνεχίζει να είναι- πολύ δεμένη. Στη φωτογραφία όπου τη βλέπουμε σε παιδική ηλικία, η κουκλίτσα Δούκισσα βρίσκεται στην αγκαλιά της μαμάς της και έχει καρφώσει το βλέμμα της σε κάτι που της έχει τραβήξει την προσοχή.

Αποτελεί μία από τις ωραιότερες και πιο εκφραστικές πόζες της όντας παιδί και η ίδια ανάρτησε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στα social media για να τη μοιραστεί με τους φίλους της στο διαδίκτυο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved