Νηπιαγωγός ζήτησε να ντύσουν κοριτσίστικα την κόρη τους στο βρεφικό σταθμό - Η αντίδρασή τους; (pic)

Όταν έρχεται η στιγμή για τον βρεφικό σταθμό οι γονείς έχουν πολλά πράγματα τα σκεφτούν.

Νηπιαγωγός ζήτησε να ντύσουν κοριτσίστικα την κόρη τους στο βρεφικό σταθμό - Η αντίδρασή τους; (pic)

Όπως για παράδειγμα αν το παιδί τους θα προσαρμοστεί εύκολα, τι θα τρώει, αν πρέπει να τους δώσουν το γάλα τους μαζί, αν θα βάζουν κολατσιό και να έχουν μια δεύτερη αλλαξιά ρούχα και πάνες στην τσάντα.

Το τελευταίο πράγμα που σκέφτονται βέβαια, είναι το τι θα φορέσουν στα παιδιά τους. Δεν τους νοιάζει αν το αγοράκι τους φορέσει πορτοκαλί μπλούζα μια μέρα ή το κοριτσάκι τους κάτι μπλε, όμως ένας βρεφικός σταθμός στη Δανία είχε άλλη γνώμη.

Πρόσφατα μια δασκάλα ζήτησε από τους γονείς μιας μικρής μπεμπούλας να ντύνουν περισσότερο κοριτσίστικα το μωρό τους στον βρεφικό σταθμό. Το νέο έκανε γνωστό ο ίδιος ο μπαμπάς της μικρής, Steve Rold στο Reddit.com.

Πιο συγκεκριμένα, μια μεγαλύτερης ηλικίας δασκάλα είπε στη σύζυγό του ότι θα πρέπει να αρχίσει να ντύνει την κόρη της κοριτσίστικα και να της φορά φορέματα και φιόγκους στα μαλλιά, ώστε τα άλλα παιδιά να ξεχωρίζουν ότι είναι κοριτσάκι.

Πώς έντυσε η γυναίκα του τη μικρή μια μέρα μετά την παρατήρηση της δασκάλας; Δείτε στη gallery που ακολουθεί. Αλήθεια, εσείς πώς θα αντιδρούσατε;

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved