Νίκος Χατζηνικολάου: Η φωτογραφία με τα παιδιά του μετά το τέλος των διακοπών

Τέλος οι διακοπές για τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Νίκος Χατζηνικολάου: Η φωτογραφία με τα παιδιά του μετά το τέλος των διακοπών

Με μια οικογενειακή φωτογραφία αποχαιρέτησε το καλοκαίρι ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Καλοκαιρινή βόλτα πριν από λίγες μέρες με τα αστέρια μου! Τώρα τα κεφάλια μέσα!», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που τον δείχνει να κρατά από το χέρι την κόρη του Εύα και έχοντας κοντά του τους γιους του Κωνσταντίνο και Αλέξανδρο. Παιδιά που έχει αποκτήσει από το γάμο του με την Κρίστυ Τσολακάκη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ποτέ δεν κρύβει την αδυναμία που έχει και στα τέσσερα παιδιά του, τόσο στα τρία μικρότερα όσο και τον μεγαλύτερο γιο του Πάνο που έχει αποκτήσει από τον πρώην γάμο του με τη δημοσιογράφο, Έλενα Κατρίτση.

Με κάθε αφορμή και κάθε επίτευγμα των παιδιών του (και των τεσσάρων) ο Νίκος Χατζηνικολάου, ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να δείξει την περηφάνια του. Όπως για παράδειγμα έκανε και πριν μερικές ημέρες, που με αφορμή την ημέρα της Παναγίας, δημοσίευσε φωτογραφία που τον δείχνει μαζί με τον γιο του Πάνο.

«Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους! Για την οικογένεια μου σήμερα είναι μεγάλη γιορτή! Γιορτάζουν και ο μεγάλος μου γιός και ο πατέρας μου! Παππούς και εγγονός! #happynameday #lovethem», είχε σχολιάσει κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει όχι μόνο πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος του, αλλά και πόσο του μοιάζει!

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved