H απίθανη Αντάλια Ρόουζ!‏

Σε μια αναζήτηση μου στο youtube , είδα για πρώτη φορά ένα βίντεο της Αντάλια Ρόουζ.

H απίθανη Αντάλια Ρόουζ!‏

Ένα μικροσκοπικό και τσαχπίνικο κοριτσάκι, που φαινόταν ότι κάτι έχει (χωρίς να ξέρω τι), γεμάτη ενέργεια, κέφι και νάζι. Αναρωτήθηκα ποιο είναι αυτό το κορίτσι που το κάθε βίντεο που ανεβάζει στο δικό της (ναι καλά καταλάβατε στο δικό της κανάλι) στο youtube φτάνουν τα 3.000.000 προβολές!

Έψαξα και άλλα βίντεο κάποια δικά της και κάποια από κόσμο, κυρίως εφήβους. Άλλοι μιλάνε με συμπάθεια άλλοι πάλι αναρωτιούνται τι θέλει στον κόσμο του ίντερνετ! Ρίχνοντας μια πρώτη ματιά στην Αντάλια βλέπεις ότι έχει κάποιο πρόβλημα, το οποίο της έχει δημιουργήσει μια δυσμορφία. Δυστυχώς υπάρχει κόσμος ,όπως όλοι αυτοί που φτιάχνουν βίντεο, μιλώντας άσχημα για το μικρό κορίτσι, μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούν να το κοιτάνε!

Έψαξα και άλλο..βρήκα πολλά αφιερώματα στην Αντάλια! Η Αντάλια για εμένα είναι ένα φαινόμενο! Ένα εξάχρονο κορίτσι το οποίο υποφέρει από μια σπάνια γενετική αρρώστια η οποία γερνάει το μικροσκοπικό σωματάκι της περισσότερο από όσο πρέπει σε πραγματικό χρόνο ενός φυσιολογικού ανθρώπου! Δεν μπορεί να πάρει πολύ βάρος, είναι σαν ένα μωρό περίπου. Δεν έχει καθόλου μαλλιά και το δέρμα της είναι πολύ ευαίσθητο.

Η Αντάλια όμως είναι ένας τόσο ζωντανός άνθρωπος. Ένα κοριτσάκι 6 ετών που δεν έχει τίποτα το διαφορετικό από τα άλλα κορίτσια της ηλικίας της! Ζει την κάθε μέρα με ευχαρίστηση και είναι πραγματικά ένα κορίτσι που σε εμπνέει!

Μια μέρα ζήτησε από την μητέρα της να της ανεβάσει ένα βίντεο στο youtube και έτσι ξεκίνησε το φαινόμενο Αντάλια. Σε κάθε της βίντεο την βλέπουμε να χορεύει να τραγουδάει, να διαβάζει τα γράμματα από τους θαυμαστές της! Ναι, έχει θαυμαστές λαμβάνει πολλά γράμματα καθημερινά και μάλιστα έχει και την δική της σελίδα στο facebook η οποία μετράει 6,500,000 κόσμο που την ακολουθούν! Η μητέρα της για να αποφύγει όσο γίνεται τα αδιάκριτα βλέμματα που λαμβάνουν από τον κόσμο όταν βγαίνουν έξω, ξύρισε και εκείνη τα μαλλιά της για να είναι σαν την κόρη της Αντάλια! Στα βίντεο που ανεβάζει την βλέπουμε να πηγαίνει για μπάνιο σε πισίνα, αλλάζει περούκες, παίζει με τον αδελφός της, να τραγουδάει και να χορεύει!

Είναι κρίμα να υπάρχει κόσμος που να μιλάει άσχημα για ένα μικρό κορίτσι μόνο και μόνο επειδή δεν είναι ''φυσιολογικό'' όπως το χαρακτηρίζουν. Δυστυχώς ο κόσμος είναι σκληρός και οι γονείς της όσο μπορούν την προστατεύουν από το να δει τα βίντεο η να διαβάσει γράμματα που μιλάνε άσχημα για εκείνη!

Η Αντάλια είναι απίθανη και πιστεύω ότι ήρθε για να μας διδάξει πως την ζωή πρέπει να την ευχαριστιόμαστε καθημερινά, χωρίς να σκεφτόμαστε πως είμαστε η αν αρέσουμε στους άλλους! Είναι ένα μικρό κοριτσάκι με πολύ μεγάλη καρδιά και όρεξη για ζωή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved