Ειρήνη και Άγγελος: Δείτε πόσο μεγάλωσαν τα δίδυμα του Αποστόλη Τότσικα και της Ρούλας Ρέβη (pics)

Νωρίς το πρωί στις 9 Σεπτεμβρίου του 2015 ο Αποστόλης Τότσικας και η σύζυγός του, Ρούλα Ρέβη, βίωσαν την απόλυτη ευτυχία, καθώς έγιναν γονείς αποκτώντας τα δίδυμά τους!

Ειρήνη και Άγγελος: Δείτε πόσο μεγάλωσαν τα δίδυμα του Αποστόλη Τότσικα και της Ρούλας Ρέβη (pics)

Η γνωστή φωτογράφος όπως έχει αναφέρει πολλάκις μέσα από συνεντεύξεις της και τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είχε μια αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη, μια πρόωρη γέννα και δύο πολύτιμα μωρά στην αγκαλιά της.

«2 αποκολλήσεις, μετάγγιση αίματος, περίδεση τραχήλου, ενδοηπατική χολόσταση, ζάχαρο, 72 μέρες ακίνητη, 72 μέρες με έναν ορό στα τρύπια χέρια, καισαρική στην 33η εβδομάδα, τα μωρά μου 30 μέρες στις θερμοκοιτίδες, ένας υπέροχος γιατρός (Παναγιώτης Ψαθάς) που με κοίταζε βαθιά στα μάτια...», είχε εξομολογηθεί η ίδια για όλα όσα έζησε για να γίνει μάνα. Όσο για το εάν θα το ξανάκανε; Η ίδια έχει πει ότι θα το έκανε «Αύριο κιόλας... ή μάλλον τώρα αμέσως, θα τα έκανα όλα ξανά από την αρχή γιατί έγινα ολόκληρη, γιατί έγινα μάνα!».

Αυτά όλα όμως ανήκουν στις αναμνήσεις του ζευγαριού. Τα δίδυμα, η Ειρήνη και ο Άγγελος, μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα και κάθε φορά τρελαίνουν το Instagram, με τις φωτογραφίες που δημοσιεύουν τόσο η Ρούλα Ρέβη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όσο και ο Αποστόλης Τότσικας.

Ο Άγγελος και η Ειρήνη, στις 9 Σεπτεμβρίου θα κλείσουν τα 3 και με αφορμή τις υπέροχες φωτογραφίες τους που βλέπουμε καθημερινά στα social media αποφασίσαμε να σας δείξουμε τις αγαπημένες μας για να δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved