Παλαιστίνιος κρατούμενος έδωσε κρυφά το σπέρμα του στη γυναίκα του κι έμεινε έγκυος!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ένας παλαιστίνιος κρατούμενος ο Αμαρ Ζίμπεν, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης σε Ισραηλινή φυλακή, κατάφερε να δώσει δείγμα από το σπέρμα του στην γυναίκα του Ντάλα Ζίμπεν.

Παλαιστίνιος κρατούμενος έδωσε κρυφά το σπέρμα του στη γυναίκα του κι έμεινε έγκυος!

Η οικογένεια έχει ήδη δύο έφηβες κόρες, αλλά η Ντάλα ήθελε ένα γιο για να συνεχίσει το όνομα της οικογένειας καθώς ο άντρας της είναι στην φυλακή.

Έτσι της έδωσε δείγμα από το σπέρμα, στο οποίο ο γιατρός της Ντάλα, Ντ.Σάλεμ Αμπου Αλ-Κειζάραν, έκανε έναν διαχωρισμό ώστε να είναι σίγουροι πως το παιδί που θα γεννηθεί να είναι αγόρι. Έκαναν τρεις φόρες προσπάθεια με εξωσωματική γονιμοποίηση, τις δύο πρώτες φορές όμως δεν είχαν θετικό αποτέλεσμα.

Το πως κατάφεραν και πήραν το σπέρμα του άντρα μέσα από τις φυλακές και το μετέφεραν μάλιστα με ασφαλή τρόπο στην κλινική, το κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό. «Οι επισκέψεις στην φυλακή επιτηρούνται από τους φρουρούς και δεν υπάρχει περίπτωση ο φυλακισμένος να έρθει κοντά στην γυναίκα του», δήλωσε ένας αστυνομικός μέσα από τις φυλακές.

Ειδικά στις φυλακές του Ισραήλ, οι παλαιστίνιοι απαγορεύεται να επισκεφτούν τους συζύγους τους στην φυλακή και η Ντάλα δεν είχε δει τον άντρα της για περίπου 15 χρόνια.

Παρ' όλα αυτά, κατάφερε να πάρει το σπέρμα, να μείνει έγκυος και με προγραμματισμένη καισαρική τομή να γεννήσει ένα αγοράκι!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved