Ο γιος της έκλεισε τις 13 εβδομάδες και τον φωτογραφίζει (pic)

Λατρεύει τα παιδιά της!

Ο γιος της έκλεισε τις 13 εβδομάδες και τον φωτογραφίζει (pic)

Η διάσημη μαμά, δεν σταματά να δείχνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πόσο αγαπά τα παιδιά της, πόσο της αρέσει η οικογένειά της και πόσο λατρεύει τον άνδρα της.

Η αλήθεια είναι πως φαίνεται ότι έχει την τέλεια οικογένεια. Παιδιά που την αγαπάνε πολύ και έναν άνδρα που λιώνει για εκείνη και τα παιδιά τους. Πολλοί ωστόσο την έχουν κατηγορήσει στο παρελθόν ότι παντρεύτηκε τον γνωστό ηθοποιό μόνο για τα λεφτά του και πως ο μόνος λόγος που κάνει παιδιά μαζί του, είναι για να του «φάει» την περιουσία.

Η ίδια κάτι τέτοιο το διέψευσε, ωστόσο πάντα θα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που όπως έχει πει στο παρελθόν, «δεν έχουν τι να κάνουν και ασχολούνται με το τις ζωές των άλλων!».

Δείχνοντας ότι τίποτε δεν την αγγίζει, συνεχίζει να δείχνει στα social media ασκήσεις γυμναστικής, βοηθώντας έτσι τις άλλες γυναίκες να κρατηθούν σε φόρμα, ακόμη και όταν έχουν 3 με 4 κουτσούβελα στα πόδια τους.

Η Hilaria Baldwin, όμως εκτός από τα βιντεάκια γυμναστικής και ασκήσεων, δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από τα τρία της παιδιά. Πριν μερικές ώρες και με αφορμή τη 13 εβδομάδα από τη γέννηση του γιου της, δημοσίευσε φωτογραφία τους, δείχνοντάς μας πόσο έχει μεγαλώσει.

«O Romeo έκλεισε τη 13η εβδομάδα... συγγνώμη που φαίνεται το πόδι μου στη φωτογραφία... Δεν μπορούσα να κόψω τα ποδαράκια του παιδιού μου, οπότε απλά αγνοήστε τα δάχτυλά μου!».

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες των παιδιών της, στη gallery που ακολουθεί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved