Μαρία Λουίζα Βούρου: Η υπέροχη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και το μήνυμα για τη γιορτή της

Στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της λάμπει!

Μαρία Λουίζα Βούρου: Η υπέροχη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και το μήνυμα για τη γιορτή της

Λάμπει από ευτυχία η Μαρία Λουίζα Βούρου και όχι άδικα, μιας και διανύει την ωραιότερη περίοδο της ζωής της. Η παρουσιάστρια και blogger στο Queen.gr όπου μέσα από το προσωπικό της MLVLOG δίνει συμβουλές για θέματα που αφορούν τη διατροφή, τη γυμναστική, την ομορφιά και γενικότερα την ευεξία για να νιώθουν καλά οι γυναίκες με τον εαυτό τους.

Με αφορμή την ονομαστική της εορτή, η αγαπημένη μας Μαρία Λουίζα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της με μαγιό και κρατώντας τρυφερά την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Η ίδια με αυτό τον τρόπο, θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους διαδικτυακούς της φίλους, για τις ευχές που έλαβε.

«Ο μπέμπης και εγώ σας ευχαριστούμε πολύ πολύ για τις ευχές σας για την ονομαστική μου γιορτή! Χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζετε και εύχομαι υγεία και ευτυχία #happymommytobe #nameday #august #summermood #summervibes #cyclades #andros #island #moodoftheday #photooftheday».

Η 31 έτους παρουσιάστρια, όλους αυτούς τους μήνες προσέχει τη διατροφή της, γυμνάζεται αρκετά και έχει καταφέρει να μην πάρει αρκετά κιλά!

Αυτό άλλωστε φαίνεται και μέσα από τις δημοσιεύσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε τις φωτογραφίες της στη gallery που ακουλουθεί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved