H Adele μιλά με μια φωτογραφία για την επιλόχιο ψύχωση που πέρασε η πιο καλή της φίλη

Η Adele φαίνεται να θέλει να μοιραστεί μαζί με τις μέλλουσες μαμάδες, την ιστορία της πολύ κοντινής της φίλης που πέρασε από επιλόχιο ψύχωση.

H Adele μιλά με μια φωτογραφία για την επιλόχιο ψύχωση που πέρασε η πιο καλή της φίλη

Η επιλόχιος ψύχωση είναι πολύ πιο σοβαρή από την κατάθλιψη. Υπολογίζεται ότι εκδηλώνεται σε μία γυναίκα στις 1.000, συνήθως μέσα στις πρώτες εβδομάδες από τον τοκετό, και μπορεί να αρχίσει με διάφορα συμπτώματα.

Οι γυναίκες συχνά έχουν συμπτώματα κατάθλιψης ή μανίας ή συνδυασμό αυτών, τα οποία αλλάζουν πολύ γρήγορα, από ώρα σε ώρα και από μέρα σε μέρα.

Η Adele λοιπόν ανέβασε μια φωτογραφία με την καλή της φίλη Laura που πέρασε αυτή την επίπονη περίοδο και την συνόδευσε με μία λεζάντα:

https://www.instagram.com/p/BmbSyYwho-B/?utm_source=ig_embed

"Αυτή είναι η καλύτερη μου φίλη. Είμαστε φίλες τον περισσότερο καιρό της ζωής μας.

Πριν 6 μήνες, έκανε τον πανέμορφο πνευματικό μου γιο και πέρασε την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της. Έχει γράψει το πιο οικείο, πνευματώδες, σπασμωδικό κομμάτι για την εμπειρία που είχε ως νέα μαμά με διαγνωσμένη «ψύχωση μετά τον τοκετό».

Μαμάδες μιλήσετε για το πώς αισθάνεστε γιατί σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσε να σας σώσει την δική σας ζωή ή κάποιου δικού σας".

Η 30χρονη φίλη της Adele, Laura πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα λινκ στο οποίο μιλά για την επιλόχιο ψύχωση που πέρασε.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved