Γνωστές Ελληνίδες μαμάδες, που έχασαν σε χρόνο dt τα κιλά της γέννας (pic)

Έγιναν μανούλες και κατάφεραν σε χρόνο dt να επανέλθουν στα κιλά τους και να μας αφήσουν άφωνους με την τέλεια σιλουέτα τους!

Γνωστές Ελληνίδες μαμάδες, που έχασαν σε χρόνο dt τα κιλά της γέννας (pic)

Γνωστές Ελληνίδες κατάφεραν να χάσουν τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης τους σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννα όλοι μιλούσαν για το αψεγάδιαστο κορμί τους, που δε θύμιζε σε τίποτα ότι πριν λίγο καιρό ήταν εγκυμονούσες.

Η Ελένη Μενεγάκη, η Φαίη Σκορδά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά από κάθε γέννα τους, όταν επέστρεφαν στην εκπομπή τους, όλοι είχαν να μιλούν για τη σιλουέτα τους.

Η Βίκυ Καγιά, η Κάτια Ζυγούλη και η Δούκισσα Νομικού ανήκουν στις τυχερές γυναίκες που δεν πήραν πολλά κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους και όταν βγήκαν από το μαιευτήριο είχαν τέσσερα με πέντε κιλά να χάσουν!

Η Αθηνά Οικονομάκου και η Αθηναίς Νέγκα που απέκτησαν παιδί πρόσφατα, όταν δημοσίευσαν αρετουσάριστες φωτογραφίες τους με μαγιό, τα χάσαμε με το καλίγραμμο κορμί τους!

Η Αγγελική Ηλιάδη και η Έλλη Κοκκίνου, οι οποίες είναι μανούλες εδώ και κάποια χρόνια, όταν γέννησαν και έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, πάθαμε πλάκα με τη φόρμα τους, βέβαια κάνουν αυστηρή διατροφή και και γυμνάζονται τακτικά!

Δείτε τις γνωστές Ελληνίδες μαμάδες με μπικίνι και χωρίς ρετούς και σίγουρα θα τρίβετε τα μάτια σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved