Κατάφερε να γεννήσει τρίδυμα αφού έχασε σχεδόν 76 κιλά!‏ (φωτό)

Η Κέιλι Χόλς, 36 ετών, είχε πάρα πολλά παραπανίσια κιλά και οι γιατροί της είπαν ότι με τέτοιο βάρος ήταν αδύνατον να κάνει παιδί!

Κατάφερε να γεννήσει τρίδυμα αφού έχασε σχεδόν 76 κιλά!‏ (φωτό)

Προσπαθούσε επί 13 ολόκληρα χρόνια να συλλάβει αλλά δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.Οι γιατροί της είπαν ότι εξαιτίας του βάρους της δεν παρήγαγε ωάρια τόσα όσα χρειάζεται για να καταφέρει να μείνει έγκυος.

Στην αρχή η Κέιλι δεν ήθελε να το παραδεχθεί! Μετά, όμως, από 13 χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών κατάλαβε πως έπρεπε να κάνει κάτι! Έτσι, αποφάσισε να υποβληθεί σε εγχείριση γαστρικού μπαι πας. Μετά το χειρουργείο και σε διάστημα περίπου 3 ετών κατάφερε να χάσει περίπου 76 κιλά! Ο γιατρός της, λοιπόν, τότε της έδωσε κάτι χάπια για τη διέγερση των ωοθηκών της και την αύξηση των ωαρίων της. Έτσι μέσα σε διάστημα 2 μηνών κατάφερε να μείνει έγκυος και μάλιστα σε τρίδυμα!

«Στην αρχή βρισκόμουνα σε άρνηση και δεν ήθελα να πιστέψω ότι φταίει το βάρος μου. Μέχρι που πέρασαν τα χρόνια και είδα ότι πραγματικά έφταιγε αυτό και ότι δεν μπορώ να μείνω έγκυος. Όταν τελικά έμεινα έγκυος νόμιζα ότι το σώμα μου, μου κάνει πλάκα. Δεν το πίστευα μέχρι που έφτασα 8 εβδομάδων και έκανα το πρώτο υπερηχογράφημα. Εκεί είδαμε ότι πρόκειται για τρίδυμα και αυτό ήταν το επόμενο σοκ!» δήλωσε η ίδια πανευτυχής.

Αν και γέννησε αρκετά πρόωρα, μετά από 19 ημέρες τελικά η ίδια μαζί με τα μωρά της πήγαν όλοι μαζί στο σπίτι τους! Είναι πολύ καλά στην υγεία τους και μεγαλώνουν όπως πρέπει. Όπως η ίδια παραδέχεται, πολλές φορές τα κοιτάει και δεν μπορεί ακόμα να το πιστέψει πως έχει γίνει μητέρα τριών παιδιών!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved