Μενεγάκη: Flashback στις τέσσερις εγκυμοσύνες της - Πώς κατάφερε να χάσει τα κιλά κάθε γέννας (pic)

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά – τρία με τον Γιάννη Λάτσιο και ένα με τον Μάκη Παντζόπουλο – όμως κατάφερε μετά από κάθε γέννα να επανέλθει σύντομα στα κιλά της.

Μενεγάκη: Flashback στις τέσσερις εγκυμοσύνες της - Πώς κατάφερε να χάσει τα κιλά κάθε γέννας (pic)

Η παρουσιάστρια σε κάθε εγκυμοσύνη της έπαιρνε 12 με 15 κιλά.

Το 2002 απέκτησε τον Άγγελο, τρία χρόνια αργότερα έφερε στον κόσμο τη Λάουρα και είχε ήδη μετακομίσει από τον ΑΝΤ1 στον Alpha, στον οποίο έχει παραμείνει μέχρι και σήμερα. Tο 2008 απέκτησε το δεύτερο κοριτσάκι της, την Βαλέρια και στα 45 της η παρουσιάστρια γέννησε τον καρπό του έρωτά της από τον Μάκη, την Μαρίνα της, που έχει κλείσει ήδη τα δύο.

Τέσσερις εγκυμοσύνες, τέσσερα παδιά και διαθέτει κορμί που θα ζήλευε και μία εικοσάρα. Πώς τα έχει καταφέρει;

Μετά από κάθε εγκυμοσύνη της η Ελένη έχανε τα κιλά με την βοήθεια διατροφολόγου μέσα σε δύο μήνες. Στην τελευταία της όμως γέννα, έχασε πιο δύσκολα τα κιλά, όπως είχε αποκαλύψει μέσα από την εκπομπή της.

Η Ελένη έχει αναφέρει: «Όσες φορές έκανα δίαιτα με τον διατροφολόγο μου μετά τις γέννες μου, μου έλεγε ένας οργανισμός πρέπει να παίρνει απ' όλα, δεν πρέπει να στερείς τον οργανισμό σου από λαχανικά, όσπρια, κρέας και ζυμαρικά... πρέπει να περιορίζεις τα ζυμάρια,τα τηγανιτά... Η τελευταία, η τέταρτη γέννα με ζόρισε! Τις άλλες δεν τις καταλάβαινα με ένα μαγικό τρόπο τα έχανα τα κιλά, αλλά αυτή η τελευταία με πέθανε…». Και αποκάλυψε πως έπινε πολύ νερό, έτρωγε σαλάτες και φρούτα όταν πεινούσε.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μία σιλουέτα που δε θυμίζει με τίποτα ότι είναι μάνα τεσσάρων παιδιών.

Δείτε την παρουσιάστρια πως ήταν σε κάθε εγκυμοσύνη της αλλά και το κορμί - λαμπάδα που έχει στα 47 της χρόνια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved