10 celebrity καρέ για να κόψεις τα μαλλιά σου τον Σεπτέμβριο

Είναι το κούρεμα που θα σε σώσει αλλά δεν το ξέρεις.

10 celebrity καρέ για να κόψεις τα μαλλιά σου τον Σεπτέμβριο

Αν είσαι μητέρα τότε δεν έχεις χρόνο για να φτιάχνεις καθημερινά τα μαλλιά σου και το ξέρουμε. Εφ’ όσον λοιπόν δεν έχεις αυτή την πολυτέλεια του χρόνου, είναι λογικό να μην περνάει καν από το μυαλό σου η λέξη καρέ… πόσο μάλλον το ίδιο το κούρεμα! Κάνεις όμως μεγάλο λάθος και είναι κρίμα να περιορίζεσαι έτσι!

Το καρέ είναι από τα πλέον low maintenance κουρέματα αρκεί να έχεις διαλέξει αυτό που ταιριάζει στον τύπο των μαλλιών σου και να σε έχουν κουρέψει σωστά (πρέπει οπωσδήποτε να έχεις καλό κομμωτή). Με ένα πιο κοντό κούρεμα, αποκτάς αυτόματα επιπλέον πόντους στιλ χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα. Και επειδή ξέρουμε πως σκέφτεσαι τι θα γίνει αν κάποια φορά μία αλογοουρά επιβάλλεται, μάθε πως αν κόψεις ένα μακρύ καρέ (και μερικά κοντά ακόμα) προφανώς και θα μπορείς να το πιάσεις αλογοουρά ή και να κάνεις κάποιο περίτεχνο up do (που δεν θα κάνεις αλλά λέμε).

Ας περάσουμε λοιπόν στο δια ταύτα: Πώς να κουρευτείς; Τι καρέ να κάνεις; Κατεβαίνοντας λίγο πιο κάτω θα βρεις 10 προτάσεις με έμπνευση από τις αγαπημένες μας celebrities για να κρατήσεις τη φωτογραφία και να την πας στον κομμωτή σου τον Σεπτέμβρη. Παρακαλούμε, δεν κάνει τίποτα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved