Xiaxue: Η πιο διάσημη blogger έγινε μαμά!‏ Βίντεο από τη γέννηση του μωρού της!

Η Xiaxue η αλλιώς Γουέντι Τσενκ (όπως είναι το πραγματικό όνομά της) είναι μια κοπέλα 28 ετών από τη Σιγκαπούρη!

Xiaxue: Η πιο διάσημη blogger έγινε μαμά!‏ Βίντεο από τη γέννηση του μωρού της!

Ξεκίνησε να γράφει σε ένα blog για τη μόδα, το στυλ και τη ζωή στη Σιγκαπούρη χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Xiaxue που, όπως λέει και η ίδια, σημαίνει «χιονίζει»! Ξεκινώντας το blog της, κανείς δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε! Η Χiaxue έχει εξελιχθεί στην πιο διάσημη blogger, όχι μόνο στη χώρα της αλλά και εκτός αυτής.

Καθημερινά επισκέπτονται το blog της περίπου 40.000 άνθρωποι ενώ εταιρίες την πληρώνουν πλέον για να δοκιμάζει τα ρούχα τους, τα καλλυντικά τους, ακόμα και να κάνει πλαστικές εγχειρίσεις!

Πλέον έχει λογαριασμό σε facebook, twitter, instagram, youtube όπου και μοιράζει καθημερινά τις στιγμές της ζωής της! Είναι πραγματικά εθισμένη με τη δημοσιότητα και ακόμα και τη γέννηση του παιδιού της προγραμμάτισε ώστε να την απαθανατίσει. Μετά από αυτό, το μωρό της απέκτησε και τα πρώτα του χρήματα!

Στο blog της έχει μια μπάρα που δείχνει την επισκεψιμότητα που δέχεται κατά τη διάρκεια της ημέρας και μάλιστα κάθε ένα δευτερόλεπτο καταγράφεται και μία νέα επίσκεψη!

Η ίδια «ανέβασε» στο blog της βίντεο στο οποίο καταγράφει λεπτό προς λεπτό η γέννα του παιδιού της. Θα δείτε την Χiaxue περιποιημένη με ψεύτικες βλεφαρίδες και τέλειο μακιγιάζ, φακούς επαφής, μαλλί φτιαγμένο και τοποθετημένο όμορφα πάνω στο κρεβάτι! Ακόμα και το μανικιούρ της έχει προσέξει να είναι τέλειο! Είναι στην... τρίχα δηλαδή!

Η Χiaxue δηλαδή έκανε για ακόμα μία φορά αυτό για το οποίο έγινε διάσημη. Να παρουσιάζει δηλαδή τη ζωή της παραμυθένια μέσα από το blog της. Άλλοι την παρακολουθούν γιατί την θαυμάζουν, άλλοι από περιέργεια! Όποιος και αν είναι ο λόγος, η μικροσκοπική Xiaxue έχει καταφέρει να κάνει τους πάντες να μιλούν για εκείνη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved