Πασίγνωστη μανούλα εξηγεί γιατί θηλάζει και το δεύτερο παιδί της

Ανέβασε φωτογραφία την ώρα που θηλάζει το μωρό της.

Πασίγνωστη μανούλα εξηγεί γιατί θηλάζει και το δεύτερο παιδί της

Γνωστή υπέρμαχος του θηλασμού είναι η διάσημη μαμά καθώς ουκ ολίγες φορές μέσα από συνεντεύξεις της αλλά και δικά της posts στο Instagram έχει τοποθετηθεί για τα οφέλη του να θηλάζει μια μητέρα το παιδί της.

Στην πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το μοντέλο της Victoria Secret θηλάζει τον τριών μηνών γιο του και εξηγεί πόσο σημαντικός είναι ο θηλασμός.

«Αυτή είναι η αρχή ενός εορτασμού της χαράς, του πόνου και των προκλήσεων του θηλασμού. Εκτός από τον υπέροχο δέσιμο που δημιουργείται με το μωρό, ο θηλασμός βοηθάει επίσης τη μήτρα να επανέλθει πιο γρήγορα στο κανονικό της μέγεθος.

Παράλληλα, με το θηλασμό μπορείς να κάψεις μέχρι και 600 θερμίδες ημερησίως – γι΄αυτό οι μητέρες πρέπει τρώνε καλά και να παραμένουν ενυδατωμένες. Ο θηλασμός συνδέεται επίσης με τα ποσοστά καρκίνου του μαστού», έγραψε μεταξύ άλλων η Candice Swanepoel, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να υπάρξει σωστή ενημέρωση για το θηλασμό και να έχουν οι γυναίκες μεγαλύτερη υποστήριξη προκειμένου να θηλάζουν τα παιδιά τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved