Madonna: «Kάθε γυναίκα που είναι μαμά ποδοσφαιριστή, δεν έχει ζωή»

Όπως κάθε μητέρα που φροντίζει για το μέλλον του παιδιού της, έτσι και η διάσημη ποπ σταρ Madonna είναι εκεί για τον γιο της.

Madonna: «Kάθε γυναίκα που είναι μαμά ποδοσφαιριστή, δεν έχει ζωή»

Τα πράγματα βέβαια γίνονται λίγο πιο δύσκολα όταν ο γιος σου έχει ταλέντο στο ποδόσφαιρο και θέλει να ακολουθήσει μια επαγγελματική πορεία καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές.

Η Madonna βρίσκεται στη Λισαβόνα να στηρίξει τον γιο της και μιλώντας στη Vogue ανέφερε μεταξύ άλλων τις υποχρεώσεις μιας μανούλας που έχει να ακολουθήσει ένα γιο με μελλοντική καριέρα στο ποδόσφαιρο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Kάθε γυναίκα που είναι μαμά με γιο ποδοσφαιριστή, δεν έχει ζωή με κάποιο τρόπο επειδή τα πράγματα είναι διαφορετικά βδομάδα με βδομάδα και οι αγώνες αλλάζουν Σαββατοκύριακο με Σαββατοκύριακο”.

Και συνέχισε:

“Μερικές φορές είναι στην πόλη, άλλες όχι, και ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε νωρίτερα από την Πέμπτη το βράδυ αν θα είναι το Σάββατο ή την Κυριακή, αν θα είναι στις 12 ή αργότερα. Είναι αδύνατο να κάνεις το πρόγραμμα σου , άσε που νιώθεις ότι δεν είσαι και δίκαιη με τα υπόλοιπα παιδιά!”

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved