Γίναμε 2 κι ακόμα συνεχίζουμε!

Τι κι αν έκλεισε τα δύο τον περασμένο μήνα η μικρή μου, εμείς εξακολουθούμε να τρώμε yummy αλεσμένα γευματάκια από super γευστικές και υγιεινές συνταγές!

Δέσποινα Καμπούρη
Γίναμε 2 κι ακόμα συνεχίζουμε!

Αυτός είναι και ο λόγος που ο αγαπημένος μας παρασκευαστής βρεφικής τροφής 4 σε 1 της Philips Avent έχει ακόμη περίοπτη θέση στον πάγκο της κουζίνας μας.

1

Θα έλεγα ότι είναι ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία μίας νέας μαμάς και σίγουρα θα σας λύσει τα χέρια αφού λειτουργεί με απλό μαγείρεμα στον ατμό και αναποδογύρισμα της κανάτας για ανάμειξη, διαθέτει λειτουργία απόψυξης και αναθέρμανσης. Ταυτόχρονα είναι κατάλληλο για ολοκληρωμένα γεύματα αφού αναμειγνύει κρέας, ψάρι, όσπρια, λαχανικά ή φρούτα και επιτρέπει την κυκλοφορία του ατμού από τη βάση προς το επάνω μέρος της συσκευής, ώστε να μαγειρεύονται ομοιόμορφα όλα τα υλικά, χωρίς να βράζουν.

2

Μάλιστα με μία μόνο χρήση η μαμά έχει τη δυνατότητα να φτιάξει έως και 4 γεύματα για το μωρό της αφού η κανάτα έχει χωρητικότητα 1000ml. Διαθέτει ηχητική ειδοποίηση για κάθε του λειτουργία και περιλαμβάνει σπάτουλα, σκεύος αποθήκευσης 120 ml και βιβλίο συνταγών για υγιεινά και νόστιμα γεύματα ανάλογα με την ηλικία του παιδιού σας.

Σήμερα λοιπόν, θα μοιραστώ μαζί σας την αγαπημένη συνταγή της κόρης μου αφού κάθε φορά που της φτιάχνω φρουτόκρεμα με μάνγκο ξετρελαίνεται! Έτσι είμαι σίγουρη τουλάχιστον ότι τρέφεται υγιεινά και παίρνει όλα τα απαραίτητα συστατικά για μία ισορροπημένη διατροφή.

3

Καλοκαιρινή φρουτόκρεμα μάνγκο για μικρούς και μεγάλους

1 μάνγκο κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 φέτα πεπόνι κομμένη σε μικρά κομμάτια
Γάλα καρύδας
Προαιρετικά τριμμένο μπισκότο.

Τα ρίχνουμε όλα στο δοχείο και τα πολτοποιούμε!

Η πιο καλοκαιρινή και υγιεινή φρουτόκρεμα για μικρούς και μεγάλους είναι έτοιμη για να την απολαύσετε!

4

Εάν θέλετε να δείτε περισσότερες συνταγές με τον Παρασκευαστή 4 σε 1, μπείτε στη σελίδα της Avent στο www.philips.gr.

Καλά μαγειρέματα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved