H Hillary Duff εξομολογείται: «Eίναι δύσκολο να είσαι έγκυος»

 H Hillary Duff περνά τους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της και παρά το γεγονός ότι έχει ξαναπεράσει ήδη από μία εγκυμοσύνη, αποφάσισε να κάνει μια πολύ ειλικρινής ανάρτηση για να μοιραστεί τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια μέλλουσα μαμά.

H Hillary Duff εξομολογείται: «Eίναι δύσκολο να είσαι έγκυος»

Σίγουρα το να είσαι έγκυος είναι μια εμπειρία ζωής μοναδική άλλα όπως είπε και στην ανάρτηση της «δεν έχει πάντα λιακάδες και ουράνια τόξα».

«Το στήθος είναι μεγάλο, η κοιλιά είναι μεγάλη, το σώμα μου είναι μεγάλο. Είναι πραγματικά δύσκολο να είσαι έγκυος».

Και συνέχισε:

«Είναι αξιαγάπητο το ότι έχω μια μικρή ζωή μέσα μου και μ’αρέσει να σκέφτομαι όλες τις περιπέτειες που θα ακολουθήσουν αλλαά δυσκολεύομαι να πάρω τα πόδια μου.

Κουράστηκα να σηκώνομαι 9 φορές τη νύχτα για να πάω στη τουαλέτα και να βλέπω αυτό το περίεργο σώμα στον καθρέπτη που δεν είναι δικό μου. Οι γυναίκες είναι πολύ σκληρές»!

Τέλος απευθύνθηκε σε όλες τις μέλουσες μαμάδες και έγραψε:

«Μοιράζομαι την αγάπη μου σε όλες εσάς τις μαμάδες που την κάνετε (την εγκυμοσύνη) να φαίνεται σαν να είναι πανεύκολη. Είναι απίστευτα δύσκολο και παράλληλα απίστευτα ξεχωριστό να είσαι έγκυος. Αυτό το γράφω για να θυμίσω και σε εμένα αλλά και στις άλλες (μαμάδες) πόσο δυνατές και όμορφες είμαστε ! ΤΟ ‘ΧΟΥΜΕ»!

Δείτε την ανάρτηση της στο Instagram:


https://www.instagram.com/p/BlrKg6Cn_-4/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved