Γνωστές μαμάδες τολμούν και δείχνουν το κορμί τους λίγες μέρες μετά τη γέννα (pic)

Αγαπούν το σώμα τους και ακομπλεξάριστες λίγες μέρες μετά τη γέννηση των παιδιών τους, δεν διστάζουν να δείξουν τις ατέλειες του κορμιού τους.

Γνωστές μαμάδες τολμούν και δείχνουν το κορμί τους λίγες μέρες μετά τη γέννα (pic)

Η Candice Swanepoel έδειξε το σώμα της μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της ποστάροντας φωτογραφίες της και δείχνοντας πως και τα μοντέλα έχουν ατέλειες. «Δεν ντρέπομαι να δείξω την κοιλιά μου μετά τον τοκετό. Είμαι πραγματικά περήφανη... Νομίζω ότι δικαιούμαι να έχω μια μικρή κοιλιά μετά τη γέννηση του γιου μου».

Η Hilaria Baldwin αφού γέννησε το τρίτο της παιδί - καρπό του έρωτά της από τον Alec Baldwin - πόζαρε στον καθρέφτη της μία μέρα μετά τη γέννα και έδειξε πως είναι το κορμί μιας υπέροχης μανούλας.

Και η Tia Mowry Hardrict πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφία της με ένα λευκό μήνυμα και έστειλε το μήνυμά της ότι δεν βιάζεται να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

Η Brie Bella εννιά μήνες μετά τη γέννηση της κόρης με μία φωτογραφία της στα social media έδειξε πως δεν έχει καταφέρει να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της παρ’ όλο που έχει περάσει αρκετός καιρός.

Η Jamie Otis τρεις μέρες μετά τον ερχομό της κορούλας πόζαρε και εκείνη μπροστά στον καθρέφτη της με λευκά εσώρουχα υπογραμμίζοντας πως δεν ντρέπεται για καμία ατέλεια του κορμιού της.

Η δε Katherine Heigl ανέφερε πως έχει ακούσει για μαμάδες, που μετά τη γέννα μέσα σε λίγες εβδομάδες μπήκαν στο παλιό τους τζιν, αλλά «εμένα δεν μου συνέβη, ούτε προσπάθησα…».

Και η Anne Hathway έστειλε το μήνυμά της στις νέες μαμάδες λέγοντας πως δεν πρέπει να ντρέπονται για το βάρος που έχουν πάρει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους και δεν τα χάνουν εύκολα μετά.

Τέλος, η Jessica Simpson, η οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά και έκανε αυστηρή δίαιτα για να επανέλθει σε φόρμα σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε ότι κατάλαβε τελικά πως πρέπει να αγαπάς τον εαυτό σου, όπως είναι.

Οι μαμάδες τόλμησαν και έδειξαν το σώμα τους μετά τη γέννα και έστειλαν το μήνυμά τους σε όλες τις γυναίκες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved