Ο δεσμός που έχει η βασιλική νταντά με τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte (pics)

Αν ήσουν η νταντά του πρίγκιπα George και της πριγκίπισσας Charlotte, θα έπαιρνες το ρόλο σου πολύ σοβαρά, αλλά για τη Maria Teresa Turrion Borrallo, φαίνεται σαν να έχει δημιουργήσει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και το παιχνίδι.

Ο δεσμός που έχει η βασιλική νταντά με τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte (pics)

Η ίδια μπήκε στη βασιλική οικογένεια το 2014 ως η μία και μοναδική νταντά και δημιούργησε έναν υπέροχο δεσμό με τα βασιλικά μωρά, βλέποντάς τα να μεγαλώνουν μπροστά στα μάτια της, μέρα με τη μέρα. Όπως έχει αναφέρει πηγή στο People.com, «Η Maria αγαπά τα παιδιά πάρα πολύ! Μπορεί να είναι απόλυτη και αυστηρή, αλλά επίσης είναι πολύ τρυφερή και καλή μαζί τους!».

Όταν η Kate Middleton έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, τον πρίγκιπα Louis τον Απρίλιο του 2018, δεν προσέλαβε καμία νέα νταντά, με τη Maria να είναι η μοναδική νταντά στο παλάτι που βοηθά τη Δούκισσα το Κέμπριτζ.

Τη 40χρονη γυναίκα από τη Palencia της Ισπανίας, την έχουν απαθανατίσει αρκετές φορές οι φωτογράφοι στο πλευρό της βασιλικής οικογένειας τα τελευταία τέσσερα χρόνια και για μια γυναίκα που είναι υπεύθυνη για την προσοχή των τριών παιδιών, πάντα δείχνει ότι όλα βρίσκονται υπό έλεγχο!

Και αυτό δεν είναι τυχαίο. Η Maria έχει εκπαιδευτεί για αυτή τη δουλειά και δικαίως βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας του πρίγκιπα William. Να σας θυμίσουμε ότι φοίτησε στο κολέγιο Norland, που βρίσκεται στο Bath. Η συγκεκριμένη σχολή εκπαιδεύει νταντάδες για πλούσιους, γαλαζοαίματους και διάσημους από το 1892, ενώ το πρόγραμμα σπουδών μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το ράψιμο, το μαγείρεμα και την αλλαγή πάνας, την αυτοάμυνα, την αντιμετώπιση αντιτρομοκρατικών επιθέσεων, καθώς και το πώς να αποφεύγει κανείς τους αδιάκριτους φωτορεπόρτερ.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες της, από στιγμές στο πλευρό των γαλαζοαίματων παιδιών που φροντίζει

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved