Οι ωραιότερες φωτογραφίες της Blue Ivy είναι αυτές

Δεν θα ζηλέψεις μόνο τις πόζες της αλλά και τα ρούχα της!

Οι ωραιότερες φωτογραφίες της Blue Ivy είναι αυτές

Η αλήθεια είναι, πως μια μαμά σας όλες μας βγάζει αρκετές φωτογραφίες τα παιδιά της, ειδικά όταν είναι κάτω των 7 ετών. Όταν όμως πρόκειται για μια μαμά όπως η Beyonce και μια κόρη όπως η Blue Ivy, αυτές οι φωτογραφίες δεν είναι απλά φωτογραφίες που δείχνουν τη μικρή να κάνει τα πρώτα της βήματα ή να χαμογελάει για πρώτη φορά, αλλά πρόκειται για τα Gucci φορέματά της, τα μαγιό της, τις τουαλέτες της και όλα εκείνα τα ρούχα που έχει στη ντουλάπα της απ'όταν ήταν μωρό.

Τώρα η Blue Ivy έχει μεγαλώσει. Είναι 7 ετών και σίγουρα, τόσο η ντουλάπα της όσο και οι πόζες που παίρνει όταν η μαμά ή ο μπαμπάς της την απαθανατίζουν, είναι ζηλευτές.

Πριν μερικές ώρες, η Beyonce δημοσίευσε φωτογραφίες των διδύμων της, όμως τα βλέμματα τα τράβηξε για ακόμη μια φορά η κόρη της, Blue. Μα δεν υπάρχει περίπτωση να μη σταθείς στη φωτογραφία που τη δείχνει να φορά ένα μαύρο μαγιό με λευκό βολάν στην πισίνα του σκάφους τους, σαν μια μικρή Audrey Hepburn, κρατώντας στο χέρι της ένα κολονάτο ποτήρι με... χυμό!

Με αφορμή λοιπόν αυτή την πρόσφατη φωτογραφία της μικρής Blue Ivy, μαζέψαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις της αλλά και πόζες.

Δείτε τες στη gallery που ακολουθεί

πηγή φωτογραφιών: instagram.com/blueivy.carter/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved