Η μαμά της υπήρξε μία από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο! Σας τη θυμίζει;

Το DNA δεν κάνει ποτέ λάθη και στην περίπτωση της πανέμορφης έφηβης που βλέπετε στη φωτογραφία, τα πάντα έχουν κυλήσει ρολόι και αναμένεται και εκείνη, όταν μεγαλώσει λίγο ακόμα, να καίει καρδιές όπως συνέβαινε με τη μαμά της τη δεκαετία του '90. Ποιας διάσημης κούκλας είναι κόρη;

Η μαμά της υπήρξε μία από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο! Σας τη θυμίζει;


Πρόκειται για την Κάια, κόρη της εκρηκτικής Σίντι Κρόφορντ η οποία μοιάζει καταπληκτικά στη μητέρα της. Η 11χρονη κούκλα εθεάθη μαζί με την οικογένειά της στη λαϊκή αγορά του Μαλιμπού.

Η Σίντι Κρόφορντ, ο σύζυγός της Ράντι Γκέρμπερ και ο 14χρονος γιος τους Πρίσλεϊ έδειξαν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους καθώς περνούσαν μέσα από τους πάγκους της λαϊκής, αγοράζοντας φρούτα και φρέσκα λαχανικά.

Η Σίντι Κρόφορντ φροντίζει να στρώνει οικογενειακό τραπέζι με υγιεινές τροφές και φρέσκα προϊόντα, θέλοντας έτσι να μάθει στα παιδιά της έναν υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής. Η ίδια, αν και υπήρξε ένα από τα κορυφαία μοντέλα όλων των εποχών παγκοσμίως, έχει παραδεχθεί στο παρελθόν πως, έχει νιώσει πολλές φορές άβολα με το σώμα της. «Είμαι φυσιολογική γυναίκα και άλλες φορές νιώθω πολύ καλά και άλλες φορές λέω ''Παναγία μου, δεν μου κάνει τίποτα''. Θέλω, όταν θα φτάσω στα πενήντα να τα έχω βρει με τον εαυτό μου και να νιώθω καλά με το σώμα μου» είχε δηλώσει η ίδια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved