Τα διάσημα παιδιά του Hollywood που έμπλεξαν με ναρκωτικά

Η λαμπερή τους όψη όταν βγαίνουν πάνω στη σκηνή, δεν έχει καμία σχέση με εκείνη που αποκτούν μετά από τη χρήση ναρκωτικών ουσιών. Είναι οι σταρ που όλοι λατρεύουμε μόνο που έχουν και τη σκοτεινή τους πλευρά, αυτή που σπάνια βλέπει κάποιος.

Τα διάσημα παιδιά του Hollywood που έμπλεξαν με ναρκωτικά

Οι διάσημοι για τους οποίους θα διαβάσετε παρακάτω, έχουν αποδεδειγμένα –είτε μέσω φωτογραφίας παπαράτσο είτε επειδή συνελήφθησαν- κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών. Μην ξεχνάμε ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε θρηνήσει δύο θανάτους διασήμων από ναρκωτικά. Η μία είναι η Έιμι Γουάινχαους και η άλλη η Γουίτνεϊ Χιούστον.

Οι υπόλοιποι που θα διαβάσετε είτε έχουν συλληφθεί, είτε έχουν φωτογραφηθεί καθώς κάνουν κάποια απαγορευμένη ναρκωτική ουσία.

Η Κάμερον Ντίαζ παρά το προφίλ της γυναίκας που αθλείται καθημερινά και κάνει υγιεινή ζωή, έχει κάνει και εκείνη τις καταχρήσεις της στο παρελθόν. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός την είχε απαθανατίσει με τσιγάρο από ινδική κάνναβη στο χέρι η οποία φωτογραφία, βέβαια, έκανε τον γύρο του κόσμου.

Το ίδιο προφίλ αυτό του αθλητικού τύπου που μένει μακριά από τις καταχρήσεις διατηρούσε και ο Άρνολντ Σβτζενέγκερ μέχρι που κυκλοφόρησε μία φωτογραφία του ως φοιτητής να καπνίζει τσιγαριλίκι και ο ίδιος να είναι πολύ... high.
Ανάλογη φωτογραφία κυκλοφόρησε με τον Πολ Μακ Κάρτνεϊ των θρυλικών Σκαθαριών ενώ ο Τζον Λένον που δίδαξε το «κάντε έρωτα, όχι πόλεμο» φωτογραφήθηκε κάνοντας με ένα μπουκάλι την κίνηση σαν να «ρουφούσε» κοκαΐνη, αγαπημένη του ναρκωτική ουσία.

Η Λίντσεϊ Λόχαν έχει συλληφθεί ουκ ολίγες φορές υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, ενώ το ίδιο είχε συμβεί το 1976 και για τον Ντέιβιντ Μπάουι, του οποίου η σύλληψη έγινε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες της εποχής.

Η Madonna έχει παραδεχτεί δημόσια πως όταν ήταν στο απόγειο της καριέρας της έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών ενώ η Πάρις Χίλτον έχει απαθανατιστεί ουκ ολίγες φορές σε κακή κατάσταση από τις ουσίες που έχει καταναλώσει στα πάρτι όπου πρωταγωνιστεί.

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν επίσης, τον οποίο λατρέψαμε μέσα από τις ταινίες «Home Alone» εδώ και χρόνια είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, παίρνοντας συχνά την κατρακύλα. Ο ίδιος δεν κατάφερε, λόγω αυτής της αδυναμίας του, να συνεχίσει τη λαμπρή καριέρα που ξεκίνησε στο Χόλιγουντ ως πιτσιρικάς.

Η Μάιλι Σάιρους, η Μίσα Μπάρτον και η Κρίστεν Στιούαρτ εθεάθησαν να λαμβάνουν δημόσια ναρκωτικές ουσίες ενώ εκείνη που σόκαρε με ανάλογη εικόνα της που έκανε τον γύρο του πλανήτη ήταν η Σαρλίζ Θερόν.

Στην ιστορία έχει μείνει η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς τον καιρό που έπινε ανελλιπώς αλκοόλ και είχε ριχθεί με τα... μούτρα στις ναρκωτικές ουσίες. Τότε μάλιστα, είχε κουρευτεί γουλί σε μία στιγμή παροξυσμού της από τις ουσίες.

Ο Τσάρλι Σιν χρειάστηκε να περάσει αρκετό καιρό σε κλινική αποτοξίνωσης για να καταφέρει να απαλλαγεί από τις εξαρτήσεις του ενώ η θεά των 70s Ντέμπι Χάρι είχε νοσηλευτεί πολλές φορές για να γίνει καλά. Σοκαριστικές φωτογραφίες με διάσημους να κάνουν χρήση ήταν και αυτές της Αντζελίνα Τζολί, η οποία μικρότερη έκανε διάφορες τρέλες, της Κέιτ Μος, η οποία απαθανατίστηκε να κάνει ηρωίνη στη μέση του δρόμου αλλά και του ηθοποιού Πιτ Ντόχερτι.

Τέλος, εκείνος που εξέπληξε διεθνώς αρνητικά για την σκοτεινή πλευρά του εαυτού του ήταν ο ολυμπιονίκης στην κολύμβηση Μάικλ Φελπς ο οποίος είχε απαθανατιστεί σε πάρτι να παίρνει ναρκωτικά.
Δείτε φωτογραφίες των διασήμων που έχουν περάσει από τον κόσμο των ναρκωτικών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved