H Jennifer Lopez είχε γενέθλια και δημοσίευσε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό της πάρτι (pics)

Η σταρ είχε γενέθλια και το γιόρταζε μια εβδομάδα!

H Jennifer Lopez είχε γενέθλια και δημοσίευσε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό της πάρτι (pics)

H Jlo διανύει την ωραιότερη περίοδο της ζωής της. Έχει έναν υπέροχο σύντροφο, τα παιδιά της, τα παιδιά του συντρόφου της και όλοι μαζί έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια.

Η τραγουδίστρια είχε τα γενέθλιά της, έγινε 49 ετών και το γιόρτασε έχοντας δίπλα της τα αγαπημένα της πρόσωπα και ανθρώπους που την κάνουν να χαμογελά.

Αν και οι πρώτες δημοσιεύσεις από τα μικρά πάρτι είχαν αρχίσει εδώ και μια εβδομάδα, πριν μερικές ώρες η Λατίνα σταρ, δημοσίευσε φωτογραφίες της από το εντυπωσιακό της πάρτι στις Μπαχάμες, μαζί με τον Alex Rodriguez, τα δεκάχρονα δίδυμα της Max και Emme και τις κόρες του Rodriguez, Natasha 13 ετών και Ella 10 ετών.

Τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, τις συνόδευσε με ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Λοιπόν, είτε το πιστεύετε, είτε όχι, μόλις ξύπνησα από τον χθεσινό εορτασμό των γενεθλίων μου. Στο πάρτι ήμασταν με τα παιδιά, μερικούς συγγενείς και πολύ στενούς φίλους. Η μέρα και η νύχτα ήταν γεμάτη από πολλά γέλια, δάκρυα και φυσικά χορό. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας και τις ευχές που μου στείλατε όλοι χθες. Ένιωσα μεγάλη συγκίνηση και ευλογημένη που έχω όλους εσάς στη ζωή μου. Σας ευχαριστώ για όλα τα βίντεο, τα κολάζ φωτογραφιών και τις ευχές που μου στείλατε. Τι τυχερό κορίτσι που είμαι, που έχω τόσο πιστούς θαυμαστές και ακολούθους. Θέλω να ξέρετε ότι είμαι ευγνώμον σε όλους εσάς!»

Στις φωτογραφίες η Lopez, φορά ένα σμαραγδί φόρεμα και απολαμβάνει αυτές τις όμορφες στιγμές με την οικογένειά της. Εκτός από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια, ο σύντροφός της, δημοσίευσε βίντεο που δείχνει την κόρη του να χορεύει (υπό την καθοδήγηση της JLo) το τραγούδι της Jennifer Lopez, Jenny from the Block.



Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved